Χαμός στο Καρναβάλι με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Είναι μαλ@@@ς» (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Χαμός στο Καρναβάλι με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Είναι μαλ@@@ς» (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:00 μ.μ.  |  Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Το καρναβάλι στην Καλαμάτα πήρε απίστευτη τροπή για τον παρουσιαστή της φετινής παρέλασης, Χρήστο Φερεντίνο, όταν κάποιοι θέλησαν να τον πειράξουν με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Messinialive.gr, μια ομάδα από νεαρούς καρναβαλιστές του έριξε αφρό. Αρχικά, το «προσπέρασε» με χιούμορ, όμως στη συνέχεια ένα άλλο γκρουπ τον περιέλουσε με αλεύρι, με αποτέλεσμα ο Φερεντίνος να τα… πάρει στο κρανίο και να αποκαλέσει τους δράστες «μ.λ…ς».

Κι εκεί που ίδιος νόμισε πως είχε ξεμπερδέψει, ύστερα από δύο λεπτά, πέρασε ένα άρμα, ο οδηγός του οποίου βγήκε από το παράθυρο και τον μπουγέλωσε με μπύρα, ενώ ο παρουσιαστής του το ανταπέδωσε με σερπαντίνες.

Όμως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε, ο Φερεντίνος είπε: «Φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα», αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!

Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης!

Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον «έφτιαξε» προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι «η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας».

Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…

Τέλος καλό, όλα καλά!


newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...