Ζαλισμένη από την αναισθησία πίστεψε τους αδερφούς της ότι έρχονται ζόμπι στην πόλη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ζαλισμένη από την αναισθησία πίστεψε τους αδερφούς της ότι έρχονται ζόμπι στην πόλη

Κατηγορία Περίεργα στις   2:00 π.μ.  |  Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η νεαρή πήγε στον οδοντίατρο για να της αφαιρέσει τους φρονιμίτες. Ποιος το περίμενε ότι ζαλισμένη από την αναισθησία, θα πίστευε μετά ό,τι της έλεγαν τα μεγάλα της αδέρφια.

«Δεν είμαι έτοιμη να πάω», αναφέρει η νεαρή στον μεγάλο της αδερφό λίγο πριν μπει στο οδοντιατρείο. Η νεαρή έπρεπε να αφαιρέσει τους φρονιμίτες και δεν ήταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Μετά από λίγη ώρα, η αφαίρεση πέτυχε, η ίδια όμως ήταν αρκετά ζαλισμένη μετά την ισχυρή αναισθησία που δέχτηκε για να μην πονέσει. Τα μεγάλα της αδέρφια δεν φάνηκα πρόθυμα να την ηρεμήσουν ψυχολογικά. Μάλιστα, της έκαναν μια φάρσα που τώρα έχει τρελάνει το διαδίκτυο.

«Το άκουσες; Έρχονται ζόμπι!», λέει ο ένας εκ των αδερφών που εκείνη την ώρα οδηγούσε για το σπίτι της οικογένειας μετά από ψεύτικο ηχογραφημένο μήνυμα που ο ίδιος της έβαλε να ακούσει. Εκείνη νομίζοντας ότι ακούει ραδιόφωνο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Μόλις ο αδερφός της είπε ότι τελικά είναι πολύ επικίνδυνο να μείνουν σπίτι, την παρακάλεσε να κάτσει να τον περιμένει μέχρι να προλάβει να πάρει τα απαραίτητα από το σπίτι για την ασφάλεια τους και να τα φορτώσει στο αυτοκίνητο.

«Μπορούμε να πάρουμε ένα κατοικίδιο. Τον σκύλο ή την γάτα;», ρωτά ο αδερφός της με εκείνη να απαντά την γάτα. «Πολύχρωμο κέικ ή σοκολατένιο;», ξαναρωτά με την ίδια να μην αντέχει άλλο τις ερωτήσεις. Όταν μάλιστα ο αδερφός της της έδινε γελοία αντικείμενα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, εκείνη άρχισε να φωνάζει λέγοντας του να της φέρει ή όπλο ή κανένα μαχαίρι!

Δείτε το βίντεο:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html