Τα αδέρφια Παντελίδη μιλούν για το νέο τραγούδι του Παντελή ενώ διαψεύδουν τις φήμες ότι... [video] « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Τα αδέρφια Παντελίδη μιλούν για το νέο τραγούδι του Παντελή ενώ διαψεύδουν τις φήμες ότι... [video]

Κατηγορία Lifestyle στις   8:20 μ.μ.  |  Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017Η κάμερα της εκπομπής... «Δυο στις 2» συνάντησαν τα αδέρφια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Νίνο και Τριαντάφυλλο.

Οι δυο τους μίλησαν για την τύχη των τραγουδιών που άφησε παρακαταθήκη ο καλλιτέχνης, για τα δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια να λαμβάνει 500.000 ευρώ από την ΑΕΠΙ για πνευματικά δικαιώματα αλλά και για το αν ο μικρός αδερφός της οικογένειας, Νίνο είναι ο διάδοχος του Παντελή Παντελίδη.

«Αυτό το κάναμε για την Αμαρυλλίδα, γιατί της το είχαμε τάξει αυτό. Δεν θα δοθεί σε άλλον τραγουδιστή κάποιο τραγούδι. Ήταν αυτό το ένα, όλα τα άλλα είναι με τη φωνή του Παντελή», ανέφερε ο μικρός Νίνο για το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο και ερμηνεύει η καλή του φίλη, Αμαρυλλίς.

Οι ίδιοι διαψεύδουν τις φήμες σχετικά με τα χρήματα που λέγεται ότι λαμβάνουν από την ΑΕΠΙ ενώ ο Βενιαμίν της οικογένειας παραδέχτηκε:

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του αδερφού μου, είναι ακόμα νωρίς, δουλειά προς το παρών και ότι καλό έρθει στη συνέχεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Σας άρεσε; Πατήστε...