Άγιος Βασίλης πετάγεται από το αμάξι και σώζει γυναίκα που έφαγε τούμπα! Tο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Άγιος Βασίλης πετάγεται από το αμάξι και σώζει γυναίκα που έφαγε τούμπα! Tο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   10:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017


Αναυδη έμεινε αυτή η γυναίκα, η οποία γλίστρησε απότομα σε ένα παγωμένο παγοδρόμιο, όταν είδε έναν... Αγίο Βασίλη να προσπαθεί να την βοηθήσει να σηκωθεί.


Κι όμως ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει για λίγο τον σούπερμαν, έχοντας στολή Άγιου Βασίλη κι έτσι σταμάτησε με το αυτοκίνητό του καταμεσής του δρόμου κι έτρεξε να βοηθήσει μία γυναίκα που έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο στο πεζοδρόμιο λόγω πάγου.

Ο ατρόμητος Άγιος Βασίλης πάτησε πάνω στον πάγο και βοήθησε την γυναίκα να σηκωθεί, πράγμα βέβαια όχι και τόσο εύκολο, καθώς ο πάγος ήταν τόσο γλιστερός που η γυναίκα δεν μπορούσε να ισορροπήσει.

Εκτός αυτού, ο καλόκαρδος άνδρας μάζεψε όσα πράγματα είχαν πέσει κάτω από τις σακούλες της γυναίκες, διαβεβαιώθηκε πως είναι καλά και τρέχοντας γύρισε και πάλι στο αμάξι του το οποίο εμπόδισε την κυκλοφορία.

Το συμβάν έγινε στην κομητεία Χερτφορτσάιρ της Αγγλίας, ενώ το βίντεο το οποίο έβγαλε ένας οδηγός έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html