Τολμάς να δεις αυτό το βίντεο χωρίς να δακρύσεις; Ο Κίτον είναι ο super ήρωας όλων μας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Τολμάς να δεις αυτό το βίντεο χωρίς να δακρύσεις; Ο Κίτον είναι ο super ήρωας όλων μας

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   7:30 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017


Θύμα σχολικού εκφοβισμού, ο νεαρός Αμερικανός βγήκε και μίλησε για όσα περνά στο σχολείο του με δάκρυα στα μάτια και κινητοποίησε έναν ολόκληρο κόσμο. Έχεις τα κότσια να δεις αυτό το παιδί να δίνει μαθήματα γενναιότητας χωρίς να βάλεις τα κλάματα;

Ένα μικρό αγόρι από το Τενεσί των ΗΠΑ έγινε ο ήρωας του αθλητικού και καλλιτεχνικού κόσμου τα τελευταία εικοσιτετράωρα κι αυτό γιατί τόλμησε να μιλήσει για όσα κάνουν δύσκολη τη ζωή του. Για εκείνα που τον κάνουν να δακρύζει, ενώ θα έπρεπε απλώς να παίζει και να διασκεδάζει στο σχολείο. Η γεναία του πράξη και το βίντεο όπου εξιστορεί την ιστορία του, τράβηξαν την προσοχή των αστέρων του Χόλιγουντ που με τον τρόπο τους έδωσαν την απάντηση στους νταήδες του σχολείου του.

Την περασμένη Παρασκευή, η μητέρα του μικρού Κίτον ανάρτησε στο facebook το βίντεο με τον γιο του να κλαίει γοερά και να εξηγεί τις εφιαλτικές ώρες που περνά στο σχολείο. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο μικρός είχε καλέσει τη μητέρα του γιατί φοβόταν και πάλι να βρεθεί στο εστιατόριο του σχολείου για το μεσημεριανό γεύμα.


“Από περιέργεια, γιατί το κάνουν. Ποιο το νόημα; Ποια η απόλαυση που παίρνουν; Είναι επίπονο. Δεν είναι εντάξει” ακούγεται να λέει ο Κίτον με δάκρυα στα μάτια, με τη μητέρα του να τον ρωτά τι ακριβώς υπομένει από τους συμμαθητές του. “Με κοροϊδεύουν για τη μύτη μου, με λένε άσχημο, λένε πως δεν έχω φίλους. Μου ρίχνουν γάλα πάνω μου”

Πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε εσένα;, τον ρωτά η μητέρα του: “Θα έλεγα πως είναι και άλλα παιδιά. Δεν εντάξει να το κάνει κάποιος αυτό. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και δεν πρέπει να τους ασκείται κριτική γι’ αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος” συνεχίζει ξεσπώντας σε πιο έντονα κλάματα.

Κλείνοντας, ο Κίτον δείχνει πως βλέπει φως στην άκρη του τούνελ: “Είναι δύσκολο, αλλά πιθανότατα όλα θα γίνουν καλύτερα μια μέρα” καταλήγει.

“Κράτα γερτά Κίτον. Μην τους αφήσεις να σε επηρεάσουν. Σου υπόσχομαι πως θα καλυτερεύσει. Όσο αυτοί οι αλήτες στο σχολείο σου αποφασίζουν τι άνθρωποι θέλουν να είναι στον κόσμο, πώς θα σου φαινόταν να ερχόσουν με τη μητέρα σου στην πρεμιέρα των Avengers στο Λος Άντζελες την επόμενη χρονιά;” έγραψε ο Κρις Έβανς στον μικρό Κίτον.

Έχεις φίλο σου τον Χαλκ

Τα μηνύματα των επωνύμων στο twitter βροχή. Ο Μαρκ Ράφαλο έγραψε: “Μικρέ φίλε, έχω δεχτεί κι εγώ εκφοβισμό σαν παιδί. Έχεις δίκιο, καλυτερεύει. Είσαι ο προσωπικός μου ήρωας. Προστάτευσε την καρδιά σου. Έχεις φίλο σου τον Χαλκ”.

news247.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html