Η συγκινητική ανάρτηση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η συγκινητική ανάρτηση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η συγκινητική ανάρτηση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα | Newsit.gr
Σχεδόν ένα μήνα μετά από τον τραυματισμό της από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, η Αναστασία Τσουκαλά. Η δικηγόρος με ένα συγκλονιστικό post στο Facebook ευχαρίστησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται όσους την βοήθησαν.
«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό. Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της.

Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό.

Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο» αναφέρει στο «δυνατό» μήνυμα της.

Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό.Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της,…
Geplaatst door Natassa Tsoukala op zondag 10 december 2017
Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού της

Η δικηγόρος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (17.11.2017) από ναυτική φωτοβολίδα που περιείχε φώσφορο στα επεισόδια στα Εξάρχεια, μετά από την πορεία του Πολυτεχνείου.

Η Αναστασία Τσουκαλά, την ώρα των επεισοδίων στα Εξάρχεια ήταν μαζί με τους φωτορεπόρτερ που κάλυπταν την πορεία στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν με ευθεία βολή τη φωτοβολίδα σημαδεύοντας αστυνομικούς των ΜAT.

Αναστασία Τσουκαλά
Φωτογραφία από Facebook
Ωστόσο, η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου που ούρλιαζε από τους πόνους. Η φωτοβολίδα που την τραυμάτισε σοβαρά είναι ναυτικού τύπου, ενώ η φλόγα της, προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα. Μάλιστα, μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από τον τραυματισμό της δικηγορου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ποια είναι η Αναστασία Τσουκάλα

Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου.

Αναστασία Τσουκαλά
Φωτογραφία από Facebook
Η κυρία Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης.  Μάλιστα, το 2013, ο τότε διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα είχε εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη μετανάστευση σε δόκιμους αξιωματικούς.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html