Μάνα έχασε τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα και 11 χρόνια μετά ακούει ξανά την καρδιά του στο στήθος μιας άλλης γυναίκας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Μάνα έχασε τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα και 11 χρόνια μετά ακούει ξανά την καρδιά του στο στήθος μιας άλλης γυναίκας

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   6:00 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017


Μάνα έχασε τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα και 11 χρόνια μετά ακούει ξανά την καρδιά του στο στήθος μιας άλλης γυναίκας

Όταν ο 22χρονος γιος της Donna Harper, ο Matthew, πέθανε σε ένα ατύχημα το 2006, ήταν σαν να έχασε ολόκληρο τον κόσμο της από εκείνη τη στιγμή κι εξής. Από τότε πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια, και σήμερα κατάφερε κι άκουσε τον χτύπο της καρδιάς του νεκρού της γιου, αυτή τη φορά όμως, μέσα στο σώμα μιας 50χρονης γυναίκας.


Το 2006, ο Matthew είχε ένα ατύχημα που τελικά του στοίχισε τη ζωή. Αυτό το τραγικό γεγονός πλήγωσε ανεπανόρθωτα όλα τα μέλη της οικογένειάς του, τα αδέλφια του, αλλά κυρίως τη μητέρα του, την Dona Harper. Εκείνη ήταν που κατέρρευσε και καταστράφηκε όταν έμαθε ότι το αγόρι της είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Η κοπέλα του 22χρονου τότε νέου, η Maggie , ήταν επίσης ένα ράκος από τη θλίψη. Το ζευγάρι όσο καιρό ήταν μαζί είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Kelsey, που όταν σκοτώθηκε ο πατέρας της το 2006 ήταν μόλις 18 μηνών.


Ο 22χρονος Matthew είχε πολλές ευαισθησίες και ήταν ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είχε δηλωθεί ως δωρητής οργάνων και είχε υποσχεθεί, αν ποτέ του συνέβαινε κάτι, να δωρίσει την καρδιά του.

Όταν συνέβη το δυστύχημα, μια γυναίκα η Lucy Boenitz υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Οι γιατροί πήραν την καρδιά του Matthew και τη μεταμόσχευσαν στη Lucy. Αυτή η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς, έδωσε πνοή ζωής κι ελπίδας σε κάποιον άλλον συνάνθρωπο.

Μετά από 11 χρόνια, ηκορούλα του 22χρονου Matthew, η Kelsey έχει πια μεγαλώσει.

Η Lucy, η αποδέκτης του μοσχεύματος εργάστηκε ως βοηθός διδασκαλίας στην Επισκοπική Σχολή του Αγίου Ριχάρδου. Δεν είχε συναντήσει ποτέ κανένα μέλος της οικογένειας του 22χρονου που της δώρισε την καρδιά του.


Τόσο η Lucy όσο και η Donna παρέμειναν σε επαφή τα τελευταία χρόνια, κυρίως μέσω μηνυμάτων στο Facebook. Αποφάσισαν όμως ότι έπρεπε επιτέλους να συναντηθούν.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, 11 χρόνια μετά τη μεταμόσχευση, η Donna πήγε στο σχολείο όπου δούλευε η Lucy, για να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τη γυναίκα που είχε στο στήθος της την καρδιά του λατρεμένου της γιου.


Η μικρή Kelsey, αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας ήταν παρόντες σε αυτή την ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή.

Όταν συναντήθηκαν, η Lucy έδωσε ένα στηθοσκόπιο στη Donna και τη ρώτησε αν θα ήθελε να ακούσει τον καρδιακό παλμό της. Η Donna πήρε το στηθοσκόπιο και για πρώτη φορά μετά από μία ολόκληρη δεκαετία άκουσε και πάλι την καρδιά του γιου της. Ήταν συγκλονισμένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η Lucy επίσης είχε βουρκώσει.

Η μικρή Kelsey πήρε κι αυτή το στηθοσκόπιο για να ακούσει τον ήχο της καρδιάς που κάποτε ανήκε στον μπαμπά της και ξέσπασε σε δάκρυα. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για όλους όσους ήταν παρόντες.


Ο θάνατος του Matthew και η δωρεά των οργάνων του ενέπνευσαν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να γίνουν δωρητές οργάνων.


Δίνοντας την καρδιά του και εξασφαλίζοντας ότι κάποιος άλλος έζησε, ο Matthew δείχνει έναν απλό τρόπο, για το πώς μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους παρ’ όλο που δεν είμαστε πια παρόντες σε αυτόν τον κόσμο.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html