Γυναίκα ανακάλυψε πως η φαγούρα στα μάτια της προκλήθηκε από 100 παράσιτα που ζούσαν στις βλεφαρίδες της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γυναίκα ανακάλυψε πως η φαγούρα στα μάτια της προκλήθηκε από 100 παράσιτα που ζούσαν στις βλεφαρίδες της

Κατηγορία Περίεργα στις   8:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017


Μια γυναίκα από την Κίνα πήγε σε έναν γιατρό επειδή έτσουζαν τα μάτια της και βρήκε ότι ζούσαν πάνω από 100 παράσιτα στις βλεφαρίδες της.

Η Xu δήλωσε στους γιατρούς από το Wuhan στην επαρχία Hubei ότι υπέφερε από φαγούρα, ότι είχε κόκκινα μάτια για δύο χρόνια, αλλά πως είχε συνηθίσει σ’ αυτήν την κατάσταση γι’ αυτό και δεν είχε ζητήσει θεραπεία νωρίτερα.

Όταν όμως οι γιατροί εξέτασαν το στο σπίτι της, η γυναίκα τους παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιούσε την ίδια άπλυτη θήκη μαξιλαριού από το 2012!

Η γυναίκα ζούσε με το πρόβλημα αυτό για περισσότερα από δύο χρόνια και είπε στους γιατρούς ότι αντιμετώπιζε τη φαγούρα με οφθαλμικές σταγόνες.

Ωστόσο, όταν το πρόβλημα επιδεινώθηκε, η Xu έβαζε τόση πολλή ποσότητα υγρού στα μάτια της που κόλλησαν τα βλέφαρά της μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης, οι γιατροί σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν περισσότερα από 100 ακάρεα βλεφάρων στα μάτια της, σύμφωνα με αναφορές των Κινεζικών μέσων ενημέρωσης.

Μία Κινέζικη ιστοσελίδα ειδήσεων έγραψε ότι ένα μόνο θυλάκιο φιλοξενούσε μια αποικία δέκα ακάρεων βλεφαρίδων.


Οι γιατροί είπαν ότι ο συνδυασμός της επί πέντε χρόνια άπλυτης μαξιλαροθήκης και η έλλειψη ροής καθαρού αέρα στην κρεβατοκάμαρα της γυναίκας είχε επιτρέψει στα ακάρεα να φτάσουν σε ένα τόσο επιβλαβές επίπεδο.

Επίσης, η γυναίκα διαγνώστηκε με βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από θεραπεία, το πρόβλημα της γυναίκας έχει επιλυθεί πλήρως.

Δύο είδη ακάρεων βλεφαρίδων βρίσκονται στους ανθρώπους, το Demodex folliculorum και το Demodex brevis, ενώ υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι σχεδόν κάθε ενήλικας μολύνεται με ένα απ’ αυτά τα είδη ακάρεων κάποια στιγμή στη ζωή του.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html