Αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια επιχείρησης (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια επιχείρησης (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   2:00 π.μ.  |  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017


Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε μια "από τις πιο ντροπιαστικές καταστάσεις" που έχει βιώσει ο αρχηγός της αστυνομίας

Ντροπιαστικές για την αστυνομία του Ντιτρόιτ, σκηνές εκτυλίχθηκαν προ ημερών κατά τη διάρκεια επιχείρισης για ναρκωτικά, με αστυνομικούς να καυγαδίζουν μεταξύ τους όταν σε έφοδο σε σπίτι, ανακάλυψαν ότι οι "διακινητές" ήταν συνάδελφοί τους από άλλο τμήμα, που ενεργούσαν ως μυστικοί. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

"Πρόκειται για μία από τις πιο ντροπιαστικές καταστάσεις που έχω δει σε αυτό το τμήμα από τότε που διορίστηκα αρχηγός της αστυνομίας. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανώς ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που έχω βιώσει σε ολόκληρη την 40ετή καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων που δεν υπήρξε κάποιος σοβαρότερος τραυματισμός", δήλωσε ο Τζέιμς Κρεγκ.

Βίντεο του περιστατικού βγήκε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε αυτό φαίνεται αστυνομικοί, που υποτίθεται είναι διακινητές ναρκωτικών, να ακινητοποιούνται με τη χρήση όπλων από συναδέλφους τους άλλου τμήματος. Ένας εξ αυτών που εισέβαλαν στο σπίτι ακούγεται να φωνάζει "μακριά τα χέρια από τα όπλα" και ένας άλλος λέει ότι έχουν ένταλμα έρευνας.


news247.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html