Χτύπησε το κεφάλι της στον φούρνο. Δύο εβδομάδες αργότερα, παραλίγο να χάσει το μισό της πρόσωπο… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Χτύπησε το κεφάλι της στον φούρνο. Δύο εβδομάδες αργότερα, παραλίγο να χάσει το μισό της πρόσωπο…

Κατηγορία Περίεργα στις   10:00 π.μ.  |  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017


Σπάνια σκεφτόμαστε πως ένα τόσο μικρό πράγμα – όπως ένα χτύπημα στο κεφάλι – θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα την ζωή μας. Αυτό όμως συνέβη στην Donna Corden από το Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η μητέρα τριών παιδιών χτύπησε κατά λάθος το κεφάλι της στον φούρνο του σπιτιού της. Δεν ήταν όμως ένα ελαφρύ χτύπημα. Μάλιστα, λιποθύμησε από την ένταση. Όταν συνήλθε, είχε ένα κόψιμο πάνω από το μάτι της.

Σε λιγότερο από 24 ώρες όμως, το πρόσωπό της είχε αρχίσει να μαυρίζει και άρχισε να τρομοκρατείται. Την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε νεκρωτική φλεγμονή που είχε δημιουργηθεί από ένα σαρκοφάγο μικρόβιο.

Ναι, η μητέρα αυτή δεν θα έμοιαζε ξανά το ίδιο και όλα αυτά από ένα χτύπημα στον φούρνο. Οι χειρούργοι έπιασαν δουλειά. Έπρεπε να κόψουν αρκετή σάρκα για να σιγουρέψουν πως θα τα καταφέρει. Η μητέρα θα έχανε το όμορφο πρόσωπό της αλλά θα επιβίωνε.

Παρά το χειρουργείο, η Corden έπαθε σήψη και άρχισαν να καταρρέουν τα όργανά της. Την έβαλαν σε κώμα και της έδωσαν αντιβιοτικά για να καταπολεμήσουν το μικρόβιο.

Έκαναν μεταμόσχευση δέρματος από άλλα σημεία του σώματός της και παρά την φρίκη, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά – και το πρώτο πράγμα που εξέφρασε ήταν η ευγνωμοσύνη της που είναι ζωντανή.


“Είμαι ζωντανή. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Ναι, είναι δύσκολο. Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό σε μένα. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι που είμαι ζωντανή.”

Μετά το ατύχημα, την βρήκε ο 24χρονος γιος της, David Lawton, λιπόθυμη στο πάτωμα της κουζίνας.


Τώρα αναρρώνει και ελπίζει να προειδοποιήσει και άλλους για τον κίνδυνο αυτό.

“Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συνέβη. Αλλά έχω μία εκπληκτική οικογένεια και πολύ καλούς φίλους. Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή.”

Credit: awmnews.co.uk
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html