Μυστικοί αστυνομικοί πλακώθηκαν μεταξύ τους σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Μυστικοί αστυνομικοί πλακώθηκαν μεταξύ τους σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

Κατηγορία Διεθνή στις   12:00 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017


Δύο αστυνομικοί που έκαναν τους έμπορους πήγαν να συλληφθούν από συναδέλφους τους και η κατάσταση ξέφυγε τελείως, με αποτέλεσμα να βγουν όπλα και να πέσουν μπουνιές.

Αν νομίζετε οτι σκηνικά σαν και αυτά που βλέπαμε σε όλα τα μέρη της ταινίας «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», γίνονται μόνο στους κινηματογράφους, ε τότε κάνετε λάθος.

Το επιβεβαίωσε βλέπετε η αστυνομία του Ντιτρόιτ, η οποία είναι η δεύτερη σε εγκληματικότητα σε όλες τις ΗΠΑ, με το πιο τρανταχτό παράδειγμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, δύο άνδρες ήταν σε μυστική υπηρεσία στο Άντοβερ και προσποιούμενοι τους εμπόρους ναρκωτικών, περίμεναν να τους πλησιάσουν πελάτες για να τους συλλάβουν και να μπορέσουν να συλλέξουν πληροφορίες για τις συμμορίες που σκορπούν τον θάνατο στην νεολαία.

Την ώρα λοιπόν που περίμεναν τα υποψήφια θύματα, βρισκόταν σε εξέλιξη και άλλη μία επιχείρηση του 12ου τμήματος για τον ίδιο λόγο. Έτσι, μόλις αντίκρισαν τους αντίκρισαν, θεωρώντας πως βρήκαν αυτό που έψαχναν, βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους, τους την «έπεσαν» και τους ζήτησαν να ξαπλώσουν στο έδαφος...

Ναι έγινε αυτό που φαντάζεστε... Δύο αστυνομικοί ζητούσαν από δύο άλλους αστυνομικούς να ξαπλώσουν στο έδαφος, προκειμένου να συλληφθούν, όμως κάπου εκεί η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει...

Οι δύο και καλά έμποροι άρχισαν να αντιδρούν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα του FOX2, όπλα βγήκαν από τις θήκες τους, ενώ έπεσαν και πολλές μπουνιές, με έναν εκ των αστυνομικών να οδηγείται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Φυσικά μετά από αυτό το θλιβερό περιστατικό οι υπεύθυνοι της αστυνομίας ξεκίνησαν εσωτερική έρευνα για το επεισόδιο και πλέον περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματά της.

Τι λέτε λοιπόν, αυτά που βλέπουμε στο «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή» γίνονται μόνο στις ταινίες;

gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html