Βίντεο δείχνει νοσοκόμες να χαζογελάνε την ώρα που 89χρονος ηλικιωμένος ζητάει βοήθεια και πεθαίνει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο δείχνει νοσοκόμες να χαζογελάνε την ώρα που 89χρονος ηλικιωμένος ζητάει βοήθεια και πεθαίνει

Κατηγορία Διεθνή στις   1:00 μ.μ.  |  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017


Δύο νοσοκόμες έχασαν την άδεια εργασίας τους, όταν ένας τηλεοπτικός σταθμός έπεισε τους  δικαστές να δώσουν την άδεια να δημοσιευτεί ένα βίντεο. Αυτό, καταγράφηκε κρυφά από την οικογένεια ενός ηλικιωμένου άνδρα που πέθανε όταν τον… “φρόντιζαν”.

Το βίντεο δείχνει τον βετεράνο του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου να ζητάει επανειλημμένα βοήθεια, λέγοντας ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Δείχνει επίσης ότι οι νοσοκόμες δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σώσουν τον άνθρωπο, αλλά αντιθέτως γελούν όσο προσπαθούν να ανοίξουν μια μηχανή οξυγόνου.

Η οικογένεια του 89χρονου James Dempsey , από το  Woodstock της Georgia κατέθεσε μήνυση και αγωγή στο Κέντρο Υγείας και Αποκατάστασης της Βορειοανατολικής Ατλάντα το 2014. Αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε, ορίζοντας έναν διακανονισμό με το γηροκομείο.

Μια δήλωση από το κέντρο νοσηλείας, αναφέρει ότι η φροντίδα των ηλικιωμένων  έχει βελτιωθεί έκτοτε διότι είναι υπό διαφορετική ηγεσία.

Ωστόσο, οι νοσοκόμες δεν είχαν παραδώσει τις άδειές τους μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν δημοσιεύτηκε σοκαριστικό βίντεο. Οι νοσηλευτές του γηροκομείου προσπαθούσαν επί  τρία χρόνια να το κρατήσουν μυστικό.

Μία νοσηλεύτρια ανέφερε στους δικηγόρους ότι, όταν αντιλήφθηκε πώς ο άτυχος Dempsey σταμάτησε να αναπνέει, έσπευσε στο δωμάτιό του και του έκανε αναπνευστική αναζωογόνηση, κρατώντας τον ζωντανό μέχρι να φθάσουν οι γιατροί. Το βίντεο δείχνει ότι κανείς δεν το έκανε αυτό. Όταν εκείνη έφτασε δεν ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία αναζωογόνησης.

Αφού δημοσιεύτηκε το βίντεο, είπε στους δικηγόρους ότι ήταν ένα τυχαίο λάθος, γιατί πάντα ήταν σωστή και συνεπής.

Τα αρχεία έδειξαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά από το 2015 έως σήμερα, που επιβάλλουν  πρόστιμα ύψους 700.000 ευρώ. Το γηροκομείο επιθεωρήθηκε τον Μάιο, αλλά εξακολουθεί να μην πηγαίνει σχεδόν κανείς για νοσηλεία.


trelokouneli.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html