Είπαν στην 14χρονη φίλη τους ψέματα οτι την κάλεσαν σε ένα “πάρτυ.”. Οταν ο Δικαστής είδε στο video αυτό που της έκαναν τις έστειλε στη Φυκαλή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Είπαν στην 14χρονη φίλη τους ψέματα οτι την κάλεσαν σε ένα “πάρτυ.”. Οταν ο Δικαστής είδε στο video αυτό που της έκαναν τις έστειλε στη Φυκαλή

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017


Στην Βραζιλία, μία 14χρονη έφηβη παραλίγο να δολοφονηθεί από μία ομάδα 4 άλλων κοριτσιών. Τα άλλα 4 κορίτσια ήταν ηλικιών 13 με 16. Ποιο ήταν το κίνητρο; Η ζήλια για την προσοχή που της έδειχνε ένα αγόρι!

Η επίθεση ήταν πολύ βίαιη και κράτησε 4 ώρες! Οι ύποπτες τώρα είναι αντιμέτωπες με κατηγορίες για βασανισμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εάν κριθούν ένοχες θα εκτίσουν ποινή κάθειρξης τριών χρόνων σε φυλακή ανηλίκων.

Τα 4 κορίτσια είπαν ψέματα στην 14χρονη και την κάλεσαν σε ένα “πάρτυ.” Αφού την έδεσαν και την χτύπησαν, άνοιξαν και μία τρύπα για να την θάψουν! Αλλά δεν περίμεναν το θύμα να δραπετεύσει – την είχαν δεμένη και την είχαν χτυπήσει με ξύλα και ακόμα και ένα μεγάλο μαχαίρι. Η δίκη συνεχίζεται.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html