Η σύζυγος του πέθανε κατά τον τοκετό. Όταν έψαξε τα πράγματά της, έκανε την πιο σοκαριστική ανακάλυψη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η σύζυγος του πέθανε κατά τον τοκετό. Όταν έψαξε τα πράγματά της, έκανε την πιο σοκαριστική ανακάλυψη

Κατηγορία Περίεργα στις   9:40 π.μ.  |  Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017



Το ζευγάρι ανυπομονούσε να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Αλλά κατά την διάρκεια του τοκετού, το ζευγάρι χτυπήθηκε από μια φρικτή τραγωδία…

και ο Jared έμεινε μόνος να μεγαλώσει τον γιο τους.

Ο Jared και η Sharry ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο με την πρώτη ματιά. Ήταν αχώριστοι και κανείς δεν εξεπλάγη όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Λίγο καιρό μετά, παντρεύτηκαν. Σύντομα η Sharry έμεινε έγκυος. Το ζευγάρι ήταν κατενθουσιασμένο και περίμενε με αγωνία την γέννηση του πρώτου του παιδιού.
Η εγκυμοσύνη κύλησε ήρεμα και το παιδί άκουγε συχνά τραγούδια από την μαμά του.

Το ζευγάρι έφτιαξε ένα μπλογκ στο οποίο κατέγραφε την πορεία της εγκυμοσύνης και μοιραζόταν την ευτυχία του με τον κόσμο. Η Sharry δημοσίευε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της κάθε μέρα με κείμενα γεμάτα αγάπη, ηρεμία και χαρά.
Αλλά την ημέρα του τοκετού, κάτι αναπάντεχο διέλυσε την ευτυχία τους. Όταν έσπασαν τα νερά, το σώμα της Sharry έπαθε αλλεργική αντίδραση στο αμνιακό υγρό. Έπαθε αλλεργικό σοκ και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κάνουν καισαρική. Ο Jared θυμάται: «Ήμουν τρομοκρατημένος για το μωρό, αλλά δεν πίστευα ότι κινδύνευε η ζωή της Sharry.»
Ωστόσο, η Sharry έπαθε καρδιακό και πέθανε στην αίθουσα τοκετού. Ο Jared ήταν συντετριμμένος. «Ολόκληρος ο κόσμος μου κατέρρευσε.»
Δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να συνέλθει. Ο γιος του, James, είχε επιζήσει και, όπως όλα τα νεογέννητα, είχε ανάγκη από συνεχή φροντίδα και αγάπη. Ο νεαρός πατέρας έπρεπε να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα: ήταν ένας μόνος γονιός που έπρεπε να φροντίσει ένα μωρό.
Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Jared. Είχε ένα υπέροχο μωρό, αλλά είχε χάσει την γυναίκα που αγαπούσε. Όσο κι αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον πόνο.
Σε μια προσπάθεια για αποδεχτεί την απώλεια, άρχισε να ψάχνει τα πράγματα της Sharry κάθε βράδυ όταν κοιμόταν ο James. Τότε, ένα βράδυ, ανακάλυψε έναν πραγματικό θησαυρό: ηχογραφήσεις της Sharry. Αλλά ο Jared δεν είχε το κατάλληλο πρόγραμμα για να ανοίξει τα αρχεία και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσει.

Η κατάσταση ήταν απελπιστική. Ήθελε να ακούσει ξανά την όμορφη φωνή της γυναίκας του, αλλά εκείνη ήταν παγιδευμένη στα αρχεία που δεν μπορούσε να ανοίξει. Τότε του ήρθε μια ιδέα. Ζήτησε βοήθεια στα κοινωνικά δίκτυα και περίμενε απάντηση. Προς έκπληξη του, έλαβε πολλές απαντήσεις. Όλοι ήθελαν να τον βοηθήσουν και σύντομα του έστειλαν τα αρχεία σε μορφή που έπαιζε στον υπολογιστή του.
Η γενναιοδωρία και η καλοσύνη αυτή βοήθησαν τον Jared να ξεπεράσει την κατάθλιψη του. Επιπλέον, κατάφερε να ακούσει ξανά την γυναίκα του να τραγουδά και την θυμήθηκε μέσα από τα όμορφα τραγούδια της.

Ο Jared ήξερε ότι η Sharry είχε ταλέντο στη μουσική, αλλά ακούγοντας ξανά τα τραγούδια της, μαγεύτηκε από την κρυστάλλινη φωνή της.
Ο νεαρός πατέρας έχει πλέον τα τραγούδια της γυναίκας του στο κινητό του και όταν νιώθει πεσμένος, πηγαίνει σε ένα σκοτεινό σημείο, φοράει τα ακουστικά και αφήνει την γυναίκα του να του τραγουδήσει. Είναι μια στρατηγική που τον έχει βοηθήσει στους δύσκολους καιρούς.

Ο Jared επίσης χρησιμοποιεί τα τραγούδια της Sharry σαν νανουρίσματα για τον James. Ο James δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει την μητέρα του, αλλά σίγουρα θα βρίσκει παρηγοριά μέσα από την φωνή της.

Ακούστε την υπέροχη φωνή της Sharry στο βίντεο:

Ο Jared είχε σκεφτεί να παρατήσει το μπλογκ που είχαν φτιάξει με την γυναίκα του, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει να μοιράζεται τις εμπειρίες του σαν πατέρας. Ελπίζει αυτό να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τον πόνο του.
Είναι μια τραγική ιστορία, αλλά χάρη στην καλοσύνη των ξένων, ο Jared και ο James έχουν τουλάχιστον την φωνή της Sharry να τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html