Λάρισα: Ο καφές που θα θυμάται για πάντα – Πλήρωσε 4 ευρώ και έγινε πλουσιότερος κατά 3.000.000! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Λάρισα: Ο καφές που θα θυμάται για πάντα – Πλήρωσε 4 ευρώ και έγινε πλουσιότερος κατά 3.000.000!

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:00 π.μ.  |  Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017


Σε πελάγη ευτυχίας τόσο ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης όσο και οι στενοί του συγγενείς, που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα έγιναν…

Το πρακτορείο του Γιάννη Αυγέρου επί της οδού Παπαναστασίου πούλησε το τυχερό δελτίο του Λαϊκού λαχείου που κερδίζει 3.000.000 ευρώ. Το δελτίο δόθηκε από πλανόδιο λαχειοπώλη στη Λάρισα και ο υπερτυχερός ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του νικητή, με τα σενάρια στην πόλη να δίνουν και να παίρνουν. Ο λαχειοπώλης έλεγε πως όλα τα λαχεία που είχε στη διάθεσή του, τα πούλησε σε άτομα που βρίσκονταν σε καφετέριες και δοκίμασαν την τύχη τους.

Οι υπεύθυνοι του τυχερού πρακτορείου από την πλευρά τους, τονίζουν πως εδώ και χρόνια μοιράζουν κέρδη στους πελάτες τους και εύχονται τα χρήματα του λαχείου να κατέληξαν σε κάποιον που τα είχε πραγματικά ανάγκη.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου όσο και ο λαχειοπώλης, τονίζουν πως δεν έχουν μιλήσει με τον νικητή και ευελπιστούν αυτό να γίνει τις επόμενες μέρες, ώστε να λυθεί το μυστήριο.

newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html