Σοκ: Πατέρας σκότωσε το παιδί του και κατηγορεί τον μεγαλύτερο του γιο για τη δολοφονία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ: Πατέρας σκότωσε το παιδί του και κατηγορεί τον μεγαλύτερο του γιο για τη δολοφονία

Κατηγορία Κύπρος στις   8:00 π.μ.  |  Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πατέρας στη Λεμεσό προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον μεγαλύτερο γιο του για τη δολοφονία του άλλου του παιδιού.

Νέα ανατροπή σημειώθηκε την Τρίτη (12/09) στην πολύκροτη δική για το φονικό της Παραμύθας, δυο σχεδόν χρόνια μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος στις 14 Οκτωβρίου του 2015, με θύμα τον 19χρονο Οδυσσέα Θεμιστοκλέους και φερόμενο δράστη τον πατέρα του Τιμολέοντα.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» μετά από μια πολύμηνη διαδικασία, η κατηγορία που αντιμετώπιζε ο πατέρας για φόνο εκ προμελέτης του γιου του μετατράπηκε από την Εισαγγελία σε ανθρωποκτονία.

Ωστόσο, ούτε η μετατροπή της κυριότερης κατηγορίας που αντιμετωπίζει δεν πτόησε τον Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, ο οποίος, όχι μόνο αρνείται ότι ήταν αυτός που μετά από διαπληκτισμό πυροβόλησε εν ψυχρώ με το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε στην αυλή του σπιτιού τους τον μικρότερο γιο του, αλλά φορτώνει το έγκλημα στον μεγαλύτερο γιο του Αλέξανδρο.

Σύμφωνα με τον «Π» ο πατέρας ισχυρίζεται ότι τα δυο αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους και επενέβη για να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο, πλήττοντας τον άτυχο Οδυσσέα στην κοιλιακή χώρα. Περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα εκείνης της ημέρας, στην κατάθεσή του ο 22χρονος Αλέξανδρος ανέφερε ότι «ενώ έτρωγα, άκουσα τον παπά μου να φωνάζει του αδελφού μου να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι ο αδελφός μου δεν του τα έδινε γιατί έπρεπε να πάει στο στρατόπεδό όπου υπηρετούσε», εξήγησε. «Αμέσως ο παπάς μου μπήκε στο δωμάτιό του και βγαίνοντας είπε: Εννά με κάμνετε ότι θέλετε; Εννά σε παίξω». «Έτρεξα», συνέχισε, «όμως δεν πρόλαβα. Όπως ήμουν πίσω του, τον είδα να παίζει τον αδελφό μου στην κοιλιά».

newsbomb.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html