Κοάλα κάνει «ντου» σε φαρμακείο και μόνο φάρμακα δεν παίρνει! (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Κοάλα κάνει «ντου» σε φαρμακείο και μόνο φάρμακα δεν παίρνει! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   5:30 π.μ.  |  Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Αυτό το κοάλα έκοβε βόλτες και βρέθηκε μέσα σε ένα φαρμακείο. Περαστικοί και μικρά παιδιά μπήκαν για να το δουν από κοντά.

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε ξαφνικά σε ένα φαρμακείο της Αυστραλίας και αν αναρωτιέστε γιατί, δεν είναι για να πάρουν φάρμακα, αλλά για να δουν έναν ιδιαίτερο πελάτη! Ένα κοάλα που ξέφυγε από το Murray River!

Το κοάλα περπατούσε αμέριμνο στο δρόμο και η κάμερα το κατέγραψε να ξεκουράζεται στο φαρμακείο Tocumwal Pharmacy της περιοχής. Αρχικά κάθεται απ’ έξω, ύστερα όμως μπαίνει μέσα από τις αυτόματες πόρτες και χαζεύει. Οι πελάτες και οι υπάλληλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό, αφού σίγουρα είναι ένα θέαμα που δεν το είχαν ξαναδεί!

Μόλις το κοάλα γίνεται αντιληπτό, αμέσως οι περαστικοί σπεύδουν μέσα στο φαρμακείο για να το δουν από κοντά. Το κοάλα κάθεται ήρεμο και παρατηρεί τον χώρο και τους ανθρώπους που το κοιτούν και «λιώνουν». Μικρά παιδιά βγάζουν φωτογραφίες για να καταγράψουν το σπάνιο αυτό περιστατικό.

Μετά από δέκα λεπτά, το φιλικό κοάλα αποχώρησε από το φαρμακείο και με τη βοήθεια της τοπικής αστυνομίας μεταφέρθηκε με ασφάλεια και πάλι πίσω στο δάσος που διέμενε.

Μόνο στην Αυστραλία συμβαίνουν αυτά!


Το κοάλα είναι μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην Αυστραλία. Η επιστημονική ονομασία του κοάλα προέρχεται από την ελληνική λέξη «φάσκολος» που σημαίνει «σάκος, μάρσιπος». Σήμερα είναι σχεδόν απειλούμενο είδος.

newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html