Αδειάζοντας το πλυντήριο πιάτων έπαθε ΣΟΚ με μία «kinky» ανακάλυψη « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κέφαλος: H κρυφή «ατόλλη» του Αμβρακικού με τις μαγευτικές παραλίες

Ένας άγνωστος παράδεισος του Αμβρακικού, κοντά στη Βόνιτσα, όπου με ένα σχήμα «Δ» αποτελεί ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν ερημικές ...

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Αδειάζοντας το πλυντήριο πιάτων έπαθε ΣΟΚ με μία «kinky» ανακάλυψη

Κατηγορία Διεθνή στις   8:00 μ.μ.  |  Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Οι δουλειές του σπιτιού σίγουρα δεν είναι ανάμεσα στις αγαπημένες ασχολίες μας.

Ειδικά αυτές που αφορούν την κουζίνα από πολλούς θεωρούνται και πολύ κουραστικές και αρκετά βαρετές. Κάπως έτσι μάλλον θα άνοιξε το πλυντήριο πιάτων, για να το αδειάσει, μία μητέρα στις ΗΠΑ και βρήκε μέσα κάτι που την ξάφνιασε και την έκανε να… κοκκινίσει.

Όπως έγραψε στο γνωστό φόρουμ RedIt η ίδια η κάτοχος του αντικειμένου ανέφερε πως «η μαμά μου βρήκε αυτό στο πλυντήριο. Μου το δίνει τυλιγμένο σε μία πετσέτα και με ρωτάει για ποιον αναθεματισμένο λόγο το έβαλα στο πλυντήριο».


Η μητέρα έγινε έξαλλη καθώς μόλις είδε το πλαστικό αντικείμενο πίστεψε πως η κόρη της έβαλε για πλύσιμο… τον δονητή της. Η ψυχραιμία ωστόσο απουσίαζε εκείνη τη μέρα από το σπίτι μιας και ο «δονητής» δεν ήταν παρά ένα πλαστικό δοχείο το οποίο είχε λιώσει από τις υψηλές θερμοκρασίες του πλυντηρίου πιάτων.

«Ήταν ένα δοχείο. “Μπήκε” στο πλύσιμο. Και άρχισε να μου λέει πόσο άβολα ένιωθε όλη την ημέρα», έγραψε η αναστατωμένη νεαρά.

toxwni.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...