ΕΚΤΑΚΤΟ: Είναι επίσημο - Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης του "E" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Είναι επίσημο - Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης του "E"

Κατηγορία media στις   1:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017


Άλλαξε χέρια το κανάλι Epsilon...
Ο Ιβάν Σαββίδη να είναι ο νέος του ιδιοκτήτης, ενώ το τίμημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να επεκταθεί στον χώρο των ΜΜΕ καθώς έχει ήδη αποκτήσει Έθνος και Ημερησία.

Υπενθυμίζεται ότι Ιβάν Σαββίδης, συμμετείχε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και όντας αρχικά πρώτος επιλαχών απέκτησε την άδεια που είχε αποδοθεί στον Χρήστο Καλογρίτσα, όταν η εγγυητική του τελευταίου κατέπεσε. Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, επίσης, βρίσκεται και το 20% του Mega Channel.

Μ' αυτή την κίνηση ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαιώνει για μια ακόμη μια φορά την πρόθεση να μπει δυναμικά στο χώρο του Τύπου στην Ελλάδα, αφού σε λιγότερο από ενάμιση μήνα έχει προχωρήσει σε τρεις σημαντικότατες κινήσεις που αλλάζουν το τοπίο στα media.

Η πρώτη κίνηση ήταν η εξαγορά του ποσοστού 19,63% του MEGA από τον Φώτη Μπόμπολα, ακολούθησε η απόκτηση των τίτλων του «ΕΘΝΟΥΣ» και της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού, ενώ τώρα ακολουθεί η αγορά του «Ε».

Πρόκειται για μία κίνηση με ιδιαίτερα μεγάλη σημασία δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» μετρά 4 χρόνια ζωής καθώς δημιουργήθηκε το 2013, έπειτα από την απόκτηση της συχνότητας, από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html