Γωγώ Μαστοκώστα: Η $eξι πόζα της μπροστά στην πισίνα! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τα αδέρφια Παντελίδη μιλούν για το νέο τραγούδι του Παντελή ενώ διαψεύδουν τις φήμες ότι... [video]

Η κάμερα της εκπομπής...  «Δυο στις 2» συνάντησαν τα αδέρφια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Νίνο και Τριαντάφυλλο. Οι δυο τους μίλησ...

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Γωγώ Μαστοκώστα: Η $eξι πόζα της μπροστά στην πισίνα!

Κατηγορία Lifestyle στις   10:30 π.μ.  |  Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017


Στο πλευρό του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα στη Ρόδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο προπονητής της ΑΕΚ, θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Κυριακή καθώς παρακολουθεί στο νησί των Δωδεκανήσων σεμινάρια προπονητικής της UEFA Pro.


Το πρώτο από τα συχνά ταξίδια της Γωγώς Μαστροκώστα στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε όταν πριν από 2 εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" που μεταδόθηκε από το νησί.

Η Γωγώ Μαστροκώστα συνδυάζει λοιπόν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της με λίγες ημέρες οικογενειακής χαλάρωσης στη Ρόδο. Η ίδια και η κόρη της Βικτώρια χαίρονται μαζί τον ήλιο και την θάλασσα και συναντιούνται με τον μπαμπά της οικογένειας Τραϊανό Δέλλα μετά τη λήξη του καθημερινού προγράμματος του σεμιναρίου που παρακολουθεί.  Ίσως γι' αυτό στην φωτογραφία που πόσταρε αργά το απόγευμα η Γωγώ Μαστροκώστα σχολίασε: "Η αγαπημένη μου ώρα". 


Σας άρεσε; Πατήστε...