Γωγώ Μαστοκώστα: Η $eξι πόζα της μπροστά στην πισίνα! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κέφαλος: H κρυφή «ατόλλη» του Αμβρακικού με τις μαγευτικές παραλίες

Ένας άγνωστος παράδεισος του Αμβρακικού, κοντά στη Βόνιτσα, όπου με ένα σχήμα «Δ» αποτελεί ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν ερημικές ...

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Γωγώ Μαστοκώστα: Η $eξι πόζα της μπροστά στην πισίνα!

Κατηγορία Lifestyle στις   10:30 π.μ.  |  Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017


Στο πλευρό του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα στη Ρόδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο προπονητής της ΑΕΚ, θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Κυριακή καθώς παρακολουθεί στο νησί των Δωδεκανήσων σεμινάρια προπονητικής της UEFA Pro.


Το πρώτο από τα συχνά ταξίδια της Γωγώς Μαστροκώστα στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε όταν πριν από 2 εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" που μεταδόθηκε από το νησί.

Η Γωγώ Μαστροκώστα συνδυάζει λοιπόν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της με λίγες ημέρες οικογενειακής χαλάρωσης στη Ρόδο. Η ίδια και η κόρη της Βικτώρια χαίρονται μαζί τον ήλιο και την θάλασσα και συναντιούνται με τον μπαμπά της οικογένειας Τραϊανό Δέλλα μετά τη λήξη του καθημερινού προγράμματος του σεμιναρίου που παρακολουθεί.  Ίσως γι' αυτό στην φωτογραφία που πόσταρε αργά το απόγευμα η Γωγώ Μαστροκώστα σχολίασε: "Η αγαπημένη μου ώρα". 


Σας άρεσε; Πατήστε...