Τους ρήμαξαν οι διαρρήκτες την ώρα του πανηγυριού « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Άνοιξαν το πατάρι του σπιτιού τους και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν (pics)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανέβηκαν στο πατάρι του σπιτιού τους! Μία… επίσκεψη στο πατάρι του σπιτιού τους στον Πύργο Ηλείας ή...

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Τους ρήμαξαν οι διαρρήκτες την ώρα του πανηγυριού

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:20 μ.μ.  |  Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Τους ρήμαξαν οι διαρρήκτες την ώρα του πανηγυριού

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες τεσσάρων σπιτιών στο Κούμανι το ξημέρωμα της Παρασκευής. Οι άνθρωποι που μαζί με τους υπόλοιπους συγχωριανούς είχαν μεταβεί στο πανηγύρι του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, το βράδυ της Πέμπτης.

Ήταν ή ώρα που όλοι γλεντούσαν με τον Γιώργο Μπέκιο και την ορχήστρα του, όταν οι κλέφτες αλώνιζαν και «γλεντούσαν» στα σπίτια του χωριού. Τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά διάρρηξης έγιναν γνωστά και μάλιστα σε ένα από αυτά οι κλέφτες βρήκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο και έφυγαν από το χωριό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στην καρδιά του δρυοδάσους της Φολόης, οι κλέφτες εκμεταλλεύτηκαν τη βραδιά γιορτής και κεφιού στο χωριό και φρόντισαν να αδειάσουν απο χρήματα και χρυσαφικά τα σπίτια που χτύπησαν. Όλες οι κλοπές έγιναν στο χρονικό διάστημα από τις δέκα το βράδυ έως τη μια το ξημέρωμα, οπότε και οι παθόντες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μας έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και σε περίπτωση εντοπισμού του, να ενημερώσουν την Αστυνομία. Πρόκειται για το υπ’ αριθμ. ΙΚΧ 9267 μάρκας TOYOTA AVENSIS χρώματος μαύρου. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να ενημερώσει τις Αρχές.

Πηγή:  ilialive.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...