Πανικός & Τρόμος στον αέρα: Υπάρχουν Τραυματίες σε Πτήση από Αθήνα προς… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Πανικός & Τρόμος στον αέρα: Υπάρχουν Τραυματίες σε Πτήση από Αθήνα προς…

Κατηγορία Ελλάδα στις   1:40 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Αυγούστου 2017


Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Φιλαδέλφεια.

Δέκα άτομα, τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στιγμές τρόμου έζησαν περίπου 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, από σφοδρές αναταράξεις.



Μάλιστα, τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους.

Οι αναταράξεις ξεκίνησαν λίγο πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την Daily Mail.





Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να τονίζει πως ένας αεροσυνοδός έβγαλε τον ώμο του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους επιβάτες.



Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ένας εκ των επιβατών, ο Ian Smith, είπε πως όλα έγιναν μισή ώρα πριν την προσγείωση. Τότε ξαφνικά αισθάνθηκε πως το αεροπλάνο ξεκίνησε να πέφτει! «Μισή ώρα πριν. Μας έδιναν τα ποτά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές του αεροσκάφους όταν μας είπαν «δέστε τις ζώνες σας». Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να μεταβούν και εκείνοι στις θέσεις τους και ούτε καν αυτό πρόλαβαν.





Ξεκίνησε να τρέμει κι αμέσως έκανε μια μεγάλη βουτιά. Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι μπροστά μας χτυπούσαν στο ταβάνι», λέει χαρακτηριστικά.



Η δημοσιογράφος Jessica Huseman, ήταν επίσης μέσα στο αεροσκάφος και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με την σοκαριστική εμπειρία: «Καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αεροσκάφος έσβησε στον αέρα. Ειλικρινά, τρομακτικό».



«Πίσω στη Νέα Υόρκη. Οι αναταράξεις στο αεροπλάνο ήταν τόσο τρελές και απρόσμενες που ένας αεροσυνοδός έβγαλε τον ώμο του», έγραψε σε ένα άλλο.


Τελικά το αεροσκάφος της πτήσης 759 με 287 επιβάτες και 12 μέλη πλήρωμα προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 3:10 μ.μ. (τοπική ώρα) στην Φιλαδέλφεια…. newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html