Διευθυντές του Δημοσίου χρέωναν τα κρατικά κινητά τους για ροζ τηλέφωνα και ζώδια « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…»

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…» Δεν πίστευαν στα μάτια τους… Πέρασαν κι όλας 18 μήνες ...

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Διευθυντές του Δημοσίου χρέωναν τα κρατικά κινητά τους για ροζ τηλέφωνα και ζώδια

Κατηγορία Διεθνή στις   10:00 μ.μ.  |  Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Ένα ακόμη σκάνδαλο έρχεται στο φως από τη γειτονική Ιταλία...

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι διευθυντές του ιταλικού Δημοσίου που μέσα στα τελευταία 5 χρόνια έφεραν λογαριασμό περίπου 8 εκ. ευρώ στα κρατικά ταμεία από τη χρήση των επιχορηγούμενων τηλεφώνων τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Giornale, το ποσό αυτό αφορά ιδιωτική κι όχι υπηρεσιακή χρήση των κινητών τους. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί τοστην κοινοβουλευτική έρευνα που έγινε για το ζήτημα, προέκυψε ότι τα διευθυντικά στελέχη του ιταλικού Δημοσίου προκάλεσαν αυτό τον υπέρογκο λογαριασμό, σε μεγάλο βαθμό για συνδέσεις με διαδικτυακές πύλες πορνογραφικού περιεχομένου και ανάλογες «ροζ» τηλεφωνικές γραμμές.

Παράλληλα, χρήματα του δημοσίου ξοδεύτηκαν για να διαβάσουν μέσω κινητού οι ενδιαφερόμενοι ωροσκόπια, για συνεχή παρακολούθηση ποδοσφαιρικών ματς και αθλητικών αποτελεσμάτων, αλλά και για το «κατέβασμα» από το διαδίκτυο σειράς συνταγών μαγειρικής.

Η ιταλική εφημερίδα προσθέτει ότι κάποιοι μπορεί να μην ευθύνονται γι' αυτή τη σπατάλη δημοσίου χρήματος, αφού μερικές φορές αρκεί να απαντήσεις σε ένα μήνυμα sms ή να κάνεις «κλικ» πάνω σε «μπάνερ» ιστοσελίδας για να ενεργοποιήσεις μια προσφορά επί πληρωμή. Θα πρέπει να διαπιστωθεί ποιοι είναι αθώοι και ποιοί ανώτεροι υπάλληλοι δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθούν επιπόλαιοι και ασυνείδητοι.

Πηγή: left.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...