Το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα όπου μπορείς να φας... πάνω από τα σύννεφα! Το σκηνικό μαγεύει! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα! «Έφυγε» ο Θανάσης Ζαφειρόπουλος (ΦΩΤΟ)

Άλλος ένας νέος άνθρωπος, «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη την κοινωνία της Πάτρας. «Πάγωσε» η πόλη στην είδηση του θανάτου του ...

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα όπου μπορείς να φας... πάνω από τα σύννεφα! Το σκηνικό μαγεύει!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   5:30 π.μ.  |  Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017


Πώς θα σας φαινόταν να τρώγατε έστω και για μια φορά πάνω από τα σύννεφα; Όχι, δεν θα σας μιλήσουμε για φαγητό αεροπλάνου. Θα σας παρουσιάσουμε το πρώτο και μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα όπου μπορείτε να φάτε ψηλά στον ουρανό.

Στη Λευκάδα βρίσκεται το συγκεκριμένο εστιατόριο και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Εξάνθεια. Το χωριό Εξάνθεια είναι ένα αμφιθεατρικό χωριό σε υψόμετρο 628 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.


Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως τα σπίτια του χωριού είναι με τέτοιο τρόπο χτισμένα έτσι ώστε το ένα να μην “κόβει” τον ήλιο από το άλλο. Εντυπωσιακό;


Την ώρα που βραδιάζει, όμως, η θέα είναι μαγική. Τους καλοκαιρινούς μήνες η υπέροχη βεράντα είναι γεμάτη.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το εστιατόριο «Ράχη» το οποίο έχει ένα εκπληκτικό μπαλκόνι με μαγική θέα.


Το εστιατόριο-ταβέρνα βρίσκεται 7 χλμ πάνω από την φημισμένη παραλία Κάθισμα. Όποιος κάθεται, λοιπόν, στο μπαλκόνι του εστιατορίου έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε αεροπλάνο μιας και βλέπει τα σύννεφα από κάτω του.


Πρέπει να βρεθείτε εκεί ηλιοβασίλεμα. Στο εστιατόριο θα φάτε παραδοσιακά φαγητά μαγειρεμένα από ντόπιους -όπως φακή Εγκλουβής και ρεβίθια- και θα πιείτε κρασί που θα σας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στον ουρανό. Όσο για τις τιμές του… είναι πάρα πολύ λογικές.


Πηγή spirossoulis
Σας άρεσε; Πατήστε...