Πανικό προκαλεί η είδηση! Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης ετοιμάζονται για "ανατίναξη"... « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Φλώρινα: Ο δραπέτης των φυλακών έκανε το λάθος της ζωής του – Το μεγάλο ρίσκο που πήρε!

Αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν στη Φλώρινα. Οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις... Στη σύλληψη 42...

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Πανικό προκαλεί η είδηση! Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης ετοιμάζονται για "ανατίναξη"...

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:00 π.μ.  |  Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Η παρακάτω αποκάλυψη ανήκει στην κατηγορία των πραγμάτων που γίνονται αλλά δεν λέγονται ή πιο σωστά δεν ανακοινώνονται… 
Επιπλέον είναι από τις πληροφορίες που συζητούνται σε στενό κύκλο ανθρώπων και δεν διασταυρώνονται με τον συνήθη δημοσιογραφικό τρόπο… Παρόλα αυτά αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία Βαρδινογιάννη – Μαρινάκη για να μην επαναλειτουργήσει άμεσα το MEGA!

Βεβαίως η αξιοπιστία της πληροφορίας θα κριθεί πολύ σύντομα, αφού σε εννέα ημέρες από σήμερα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων του καναλιού. Εκεί λοιπόν θα φανεί κατά πόσο είναι βάσιμη ή όχι… Και επιπλέον θα αποτυπωθούν οι πραγματικές προθέσεις ενός εκάστου… μιας και οι ημερομηνίες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι ασφυκτικές βάσει του business plan που έχει καταθέσει στις τράπεζες η Grant Thornton.

Επίσης η αξιοπιστία της παραπάνω πληροφορίας θα κριθεί και σε δεύτερο χρόνο όταν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πάντως το ρεπορτάζ από όλες τις πλευρές – προς το παρόν τουλάχιστον, επιβεβαιώνει τη διάθεση των μετόχων να μην προχωρήσουν στην επαναλειτουργία του σταθμού… Για αυτό άλλωστε παρατηρούνται ατομικές πρωτοβουλίες προς άλλες κατευθύνσεις οι οποίες κρίνονται περισσότερο συμφέρουσες οικονομικά ως επενδύσεις για την τηλεόραση σε αυτήν τη φάση και ειδικότερα εν όψει της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Τέλος δεν μπορει να αγνοηθεί ότι κατά τη διαδικασία της αδειοδότησης… Οι μέτοχοι του MEGA με δυσκολία θα προσκομίσουν πόθεν έσχες… διότι όπως συνέβη και πέρυσι… είναι αδύνατον μέτοχοι όπως η βρετανική τράπεζα HSBC (που διατηρεί ενα μικρό ποσοστό στο κανάλι), να δεχθεί το ελληνικό δημόσιο να ελέγξει τα φορολογικά στοιχεία για παράδειγμα του διευθύνοντος συμβούλου της! Κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανό το κανάλι – όπως εγινε και πέρυσι να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του!

tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...