ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ήταν άστεγος και ζούσε σε ένα κουτί μέχρι που βρέθηκαν ξεχασμένα λεφτά στον τραπεζικό του λογαριασμό από… « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Tη θυμάστε;; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν  παντρεμένος ο Μάρκος Σερφελής πριν από την Έλενα Τζαβαλιά; Δείτε πώς είναι σήμερα! Η α...

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ήταν άστεγος και ζούσε σε ένα κουτί μέχρι που βρέθηκαν ξεχασμένα λεφτά στον τραπεζικό του λογαριασμό από…

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   6:40 μ.μ.  |  Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σύμφωνα με το entypwsiako.com, ζούσε σε ένα κουτί στη Φλόριντα. Όταν συνειδητοποίησε ότι τόσα χρόνια διατηρούσε λογαριασμό τραπέζης με χρήματα μέσα, άλλαξε όλη του η ζωή!

Μια ιστορία… σενάριο ταινίας! Ο άστεγος ζούσε επί χρόνια σε ένα κουτί στην Φλόριντα μέχρι που όλη η ζωή του άλλαξε χάρη σε έναν αστυνομικό.

Ο John Helinski αντιμετώπιζε πάντα οικονομικά προβλήματα και τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε άλλη επιλογή από το να είναι άστεγος και να ζει στο δρόμο. Στα 62 του χρόνια έγινε το θαύμα! Συνειδητοποίησε ότι είχε έναν ξεχασμένο τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο κάθε χρόνο τού έμπαινε επίδομα βοηθείας από το κράτος και σταδιακά μαζευόταν ένα γενναίο ποσό!

Ο Daniel McDonald τον πλησίασε κάποια στιγμή στον δρόμο και τον πήρε στο αστυνομικό τμήμα όταν εκεί ανακάλυψαν προς έκπληξη και των δύο ότι έχει λεφτά στην τράπεζα! «Η αστυνομία υπάρχει και για να βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Έτσι, από την αρχή ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω τον John και να τον κάνω να σταθεί και πάλι στα πόδια του», είπε ο αστυνομικός.

Και συνέχισε: «Χάρη στα λεφτά που έχει ο John στην τράπεζα θα μπορεί σε λίγο καιρό να έχει ένα σπιτάκι και δεν θα χρειαστεί να ξαναβγεί στον δρόμο και να ζητιανεύει για ένα πιάτο φαγητό. Με τη βοήθεια του κράτους, θα βρεθεί και μια δουλειά για αυτόν και σίγουρα το μέλλον του θα είναι αισιόδοξο».

usay.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...