Σοκαριστική φωτογραφία ελέφαντα από τον ζωολογικό κήπο - «κόλαση» στην Βενεζουέλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Σοκαριστική φωτογραφία ελέφαντα από τον ζωολογικό κήπο - «κόλαση» στην Βενεζουέλα

Κατηγορία Διεθνή στις   6:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Το σκελετωμένο ζώο υποφέρει κλεισμένο και εγκαταλελειμμένο - Τα ζώα λιμοκτονούν υπό άθλιες συνθήκες - Οργανώσεις ζητούν από τον Μαδούρο να τον κλείσει και τα ζώα να μεταφερθούν

Αίτηση να κλείσει και τα ζώα να μεταφερθούν καταθέτουν σήμερα δεκάδες ζωοφιλικές οργανώσεις παγκοσμίως για τον ζωολογικό κήπο - «κόλαση» του Καράκας στην Βενεζουέλα. 

Μάλιστα η ιστοσελίδα worldanimalnews.com, δημοσιεύει την φωτογραφία ενός ελέφαντα του Κήπου, του Ρούπερτ, που έχει αδυνατίσει υπερβολικά. «Τα ζώα πεθαίνουν της πείνας στον Ζωολογικό κήπο Caricuao του Καράκας στην Βενεζουέλα και πρέπει να μεταφερθούν σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ξεκινάμε αύριο να πείσουμε την κυβέρνηση της Βενεζουέλας να κλείσει τον Κήπο και να σώσει τα ζώα που έχουν απομείνει παρατημένα εκεί. Ο Ρούπερτ ο Ελέφαντας έχει μείνει πετσί και κόκαλο και πρέπει να σωθεί!», είναι η ανάρτηση της ιστοσελίδας στο Facebook. 


Η φωτογραφία του ελέφαντα που την συνοδεύει είναι σοκαριστική και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Αν και δεν διευκρινίζεται από ποιον τραβήχτηκε και πότε ακριβώς, η ημερομηνία που αναγράφεται κάτω δεξιά είναι «24 Μαρτίου». Βίντεο με πλάνα του σκελετωμένου ελέφαντα έχουν ανέβει στο διαδίκτυο, ενώ το κίνημα με το hashtag #SaveRuperta εξαπλώνεται ραγδαία.



Τον περασμένο Ιούλιο είχε αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος στον Ζωολογικό Κήπο, όπου περίπου 50 ζώα πέθαναν από την πείνα μέσα σε έξι μήνες. Πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων χοίρων του Βιετνάμ, ταπίρων, κουνελιών και πουλιών, στο ζωολογικό κήπο Caricuao στο Καράκας, δεν είχαν φάει τίποτα επί δύο εβδομάδες.  

«Ανήσυχο το προσωπικό έχει καταντήσει να ταΐζει μάνγκο και κολοκύθα τα λιοντάρια και τις τίγρεις στο ζωολογικό κήπο, για να αναπληρώσουν τις μειωμένες μερίδες κρέατος, ενώ οι ελέφαντες τρέφονται με τροπικά φρούτα αντί για το συνηθισμένο διαιτολόγιό τους που περιλαμβάνει σανό», έλεγε τότε το ρεπορτάζ του Reuters. 

protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html