Αστυνομικός «τυφλωμένος» από μίσος «φύτεψε» ναρκωτικά στο όχημα της πρώην συζύγου του! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αστυνομικός «τυφλωμένος» από μίσος «φύτεψε» ναρκωτικά στο όχημα της πρώην συζύγου του!

Κατηγορία Κύπρος στις   4:00 π.μ.  |  Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Η δικαστική καταδίκη του αστυνομικού, ο οποίος είχε ζητήσει από τρίτο πρόσωπο να του χορηγήσει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος εν τέλει εκδιώχθηκε από το σώμα, είχε ως κίνητρο το απύθμενο μίσος που είχε για την πρώην γυναίκα του.

Ο ειδικός αστυφύλακας είχε προσπαθήσει να «φυτέψει» ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του, θέλοντας να την παγιδεύσει και να την στείλει φυλακή.

Αυτά σημειώνονται σε ρεπορτάζ της Σόφης Ορφανίδου στον σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Πολίτης» (11/08). Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η όλη υπόθεση είχε λάβει χώρα το 2012, όταν ο καταδικασθείς υπηρετούσε στην αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας.

Θέλοντας να εκδικηθεί την γυναίκα του με την οποία είχαν διαφορές, παραβίασε το όχημά της που ήταν σταθμευμένο έξω από υπεραγορά στην οποία αυτή εργαζόταν και τοποθέτησε μέσα ναρκωτικά.

Ακολούθως έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο μέλους της ΥΚΑΝ, καλώντας το να κάνει έρευνα στο αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός του συνελήφθη, ωστόσο στην πορεία των ερευνών, οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και στο τέλος βρέθηκε ο ίδιος με χειροπέδες...

Μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία, στον ειδικό αστυφύλακα επεβλήθη πρόστιμο της τάξης των 1.000 ευρώ αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία ότι παρακίνησε άλλο πρόσωπο να τον προμηθεύσει με ναρκωτικά, αυτά δηλαδή που αργότερα «φύτεψε» στο αυτοκίνητο της πρώην… Μάλιστα ο άνδρας που εφοδίασε τον αστυφύλακα με ναρκωτικά κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας κρινόμενος ως αξιόπιστος.

newsit.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html