Σάλος στη Βρετανία με έρευνα του BBC - Ιδιοκτήτες σπιτιών ζητούν σeξ αντί ενοικίου « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Tη θυμάστε;; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν  παντρεμένος ο Μάρκος Σερφελής πριν από την Έλενα Τζαβαλιά; Δείτε πώς είναι σήμερα! Η α...

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Σάλος στη Βρετανία με έρευνα του BBC - Ιδιοκτήτες σπιτιών ζητούν σeξ αντί ενοικίου

Κατηγορία Διεθνή στις   3:30 π.μ.  |  Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

«Σeξ αντί για ενοίκιο» ζητούν όλο και περισσότερες αγγελίες στο διαδίκτυο, στη Βρετανία. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, αρκετές νέες αγγελίες διαμονής αναζητούν νεαρά κυρίως άτομα, στα οποία παραχωρείται στέγη με αντάλλαγμα σε «είδος» αντί για ενοίκιο. Οι αγγελίες αυτές στοχεύουν κυρίως σε ευάλωτα νεαρά άτομα, τα οποία εύκολα μπορούν να πειστούν και να ενδώσουν. Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο, ιδιαίτερα σε φτωχές περιοχές της Βρετανίας, όπως αναδεικνύει η έρευνα του BBC.

Σημειώνεται πως οι συμφωνίες αυτές δεν έχουν κριθεί παράνομες, καθώς υπάρχει συναίνεση του ενοικιαστή, ωστόσο υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των πολιτών θεωρούν πως πρόκειται για εκμετάλλευση ευάλωτων ατόμων, ενώ ο βουλευτής Πίτερ Κάιλ έχει ζητήσει την απαγόρευση των αγγελιών αυτών.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι ιδιοκτήτες στοχεύουν σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, για συμφωνίες όσον αφορά στο σeξ αντί ενοικίου. Υποστηρίζουν μάλιστα, πως δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός στα άτομα τα οποία απαντούν σε αυτού του είδους τις αγγελίες.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, έχει αποκαλύψει πως τέτοιες προσφορές ενδέχεται να παραβιάζουν τον Νόμο περί Σeξουαλικών Αδικημάτων. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες μιλώντας στο BBC, δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν πως παραβιάζουν κάποιο νόμο, αλλά ότι η συμφωνία γίνεται ως "σeξ με προνόμια".

Τα κείμενα των αγγελιών είναι εξαιρετικά σαφή, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να πει ότι εξαπατήθηκε. Μία από αυτές τις αγγελίες ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ιδιοκτήτης σπιτιού ζητά μία γυναίκα να εγκατασταθεί στο σπίτι του και να παριστάνει πως είναι το κορίτσι του”, ένας άλλος πρόσφερε δύο δωμάτια με αντάλλαγμα “υπηρεσίες”, ενώ ένας τρίτος ζητούσε “νεαρούς άνδρες”.

Πηγή: enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...