ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ – Δεν άντεξαν το θάνατο του 9χρονου γιου τους και κρεμάστηκαν « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κέφαλος: H κρυφή «ατόλλη» του Αμβρακικού με τις μαγευτικές παραλίες

Ένας άγνωστος παράδεισος του Αμβρακικού, κοντά στη Βόνιτσα, όπου με ένα σχήμα «Δ» αποτελεί ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν ερημικές ...

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ – Δεν άντεξαν το θάνατο του 9χρονου γιου τους και κρεμάστηκαν

Κατηγορία Διεθνή στις   6:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Κοινή μοίρα με τον γιο τους, εκείνη του θανάτου, επέλεξαν να ακολουθήσουν οι γονείς του μικρού Κριστιάν που απεβίωσε πριν λίγο καιρό έπειτα από επτάχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Αδυνατώντας να ξεπεράσουν το χαμό του 9χρονου γιου τους, τα άψυχα σώματα των συντετριμμένων γονέων, του Νίκολας και της Βάλι Αρράβα βρέθηκαν δίπλα σε εκείνο του μικρού αγοριού.

Οι γείτονες βρήκαν τις σορούς στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Κονστάντα της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, η Βάλι επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή της με απαγχονισμό. Το σώμα της βρέθηκε σκεπασμένο με μία κουβέρτα. Ο σύζυγός της που επίσης απαγχονίστηκε, βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού.

Στο σημείο της τραγωδίας οι αυτόχειρες γονείς άφησαν μία 13σέλιδη επιστολή, εκδηλώνοντας τον σπαραγμό τους, ο οποίος ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, όταν ο γιος τους διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο.

Σε προσωπικό μπλογκ που διατηρούσε η μητέρα στο ίντερνετ είχε γράψει: «Ένιωθα ότι η ζωή έφευγε από μέσα μου όταν άκουσα τη διάγνωση του γιατρού. Αδυνατώ να εκφράσω τον πόνο που νιώθουν δύο γονείς ανακαλύπτοντας ότι ο γιος τους πάσχει από καρκίνο. Ήταν μόλις δυο ετών».

Από την αρχή, οι ελπίδες ήταν ελάχιστες για το μικρό αγόρι, καθώς ο όγκος μεγάλωνε ταχέως και οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν ανέφικτη.

tonwtiko.com
Σας άρεσε; Πατήστε...