47χρονος Αλβανός αυνανιζόταν δίπλα σε ανήλικη σε αστικό λεωφορείο στα Γιαννιτσά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

47χρονος Αλβανός αυνανιζόταν δίπλα σε ανήλικη σε αστικό λεωφορείο στα Γιαννιτσά

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:30 π.μ.  |  Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Με πληροφορίες από tilestwra.com Ο 47χρονος αυνανίστηκε μπροστά στο ανήλικο κορίτσι και άλλους επιβάτες, ενώ πριν είχε παρενοχλήσει και μια ενήλικη γυναίκα! 

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους κατοίκους των Γιαννιτσών Πέλλας η σύλληψη ενός 47χρονου Αλβανού, ο οποίος δεν δίστασε να ασελγήσει σε ένα ανήλικο κορίτσι μέσα σε αστικό λεωφορείο! Μάλιστα, αυνανίστηκε μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους επιβάτες, ενώ πριν είχε παρενοχλήσει και μια ενήλικη γυναίκα!

Μπροστά στις έντονες αντιδράσεις, τόσο της 16χρονης μαθήτριας την οποία παρενόχλησε σ##ουαλικά, όσο και των επιβατών που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ο θρασύτατος επιδειξίας κατέβηκε από το λεωφορείο το πρωί της Τρίτης και το έβαλε στα πόδια.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε στα Γιαννιτσά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.

Ο 47χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Γιαννιτσών, όπου αναγνωρίστηκε από μια 31χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε κάνει πρόσφατα παρόμοιες ασελγείς πράξεις στην ίδια περιοχή της Πέλλας! Ο αλλοδαπός κρατείται και ανακρίνεται και για άλλες σ##ουαλικές παρενοχλήσεις, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας και ασέλγεια κατά συρροή.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html