Σοκ: 12χρονος βιάστηκε από συμμαθητές του - «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο» απάντησε ο διευθυντής « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σοκ: 12χρονος βιάστηκε από συμμαθητές του - «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο» απάντησε ο διευθυντής

Κατηγορία Διεθνή στις   2:00 μ.μ.  |  Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα 12χρονο αγόρι από συμμαθητές του, στο Τενεσί των ΗΠΑ. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μετά από μήνυση που υπέβαλε η μητέρα του αγοριού σε βάρος του διευθυντή του χριστιανικού σχολείου, τον οποίο κατηγορεί ότι συγκάλυψε την εγκληματική πράξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, στη μήνυση αναφέρεται ότι όταν ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή της Ακαδημίας Brentwood, τότε εκείνος του απάντησε «να γυρίσει και το άλλο μάγουλο» και ότι «όλα στο Βασίλειο του Θεού γίνονται για κάποιο λόγο».

Η οικογένεια του θύματος κατηγορεί το σχολείο ότι προσπάθησε να συγκαλύψει την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους, από τέσσερις μαθητές -ηλικίας 14 και 15 ετών- και ότι αρνήθηκε να αναφέρει τον βιασμό. Ζητάει, μάλιστα, 30 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος του μαθητή έλαβαν χώρα το διάστημα 2014-2015, στα αποδυτήρια της Ακαδημίας.

newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html