Η αγγελία που έχει γίνει viral - Δίνει 10.000 ευρώ για...γερμανικό κράνος της Κατοχής « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Είπαν στην 14χρονη φίλη τους ψέματα οτι την κάλεσαν σε ένα “πάρτυ.”. Οταν ο Δικαστής είδε στο video αυτό που της έκαναν τις έστειλε στη Φυκαλή

Στην Βραζιλία, μία 14χρονη έφηβη παραλίγο να δολοφονηθεί από μία ομάδα 4 άλλων κοριτσιών. Τα άλλα 4 κορίτσια ήταν ηλικιών 13 με 16. Πο...

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Η αγγελία που έχει γίνει viral - Δίνει 10.000 ευρώ για...γερμανικό κράνος της Κατοχής

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:00 π.μ.  |  Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017


Είναι γεγονός ότι οι αγγελίες έχουν την δική τους χάρη και δεν είναι λίγες οι φορές που το περιεχόμενο τους προκαλεί πολλές εκπλήξεις.

Αυτό λοιπόν ισχύει και στην περίπτωση της κ. Νικολάου, η οποία δημοσίευσε αγγελία στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» για ένα κράνος Γερμανού αλεξιπτωτιστή της περιόδου 1941-1943. Μάλιστα, σε όποιον το βρει, προσφέρονται 10.000 ευρώ!

Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών, είναι τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που δέχεται καθημερινά η ίδια η κ. Νικολάου, η οποία τόνισε ότι: «Δέχομαι καθημερινά 4-5 τηλέφωνα και πολλά e-mails από την Κρήτη. Δεν έχουν όμως το κράνος που ψάχνω, αφού ξέρω μόνη μου να ξεχωρίζω τα αυθεντικά. Το κράνος αυτό έχει μέσα επένδυση από δέρμα και από πάνω υφασμάτινο κάλυμμα, ανάλογα με τον βαθμό».


enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...