Τουρίστες κορόιδευαν κροταλία που ήθελε να ανέβει στο σκάφος μέχρι που τα… κατάφερε (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τουρίστες κορόιδευαν κροταλία που ήθελε να ανέβει στο σκάφος μέχρι που τα… κατάφερε (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τα αρχικά γέλια τους βγήκαν ξινά – Δείτε το βίντεο

Πολλά είναι τα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν σε ένα ταξίδι με ένα σκάφος και ουκ ολίγες οι φορές που ακόμα και επικίνδυνες καταστάσεις έχουν καταγραφεί στις κάμερες των επιβατών. Ως επικίνδυνο ευτράπελο μπορεί να χαρακτηριστεί λοιπόν η «επίσκεψη» που δέχτηκε μία παρέα τουριστών στο σκάφος τους σε λίμνη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η τετράδα είχε βγει για βόλτα στη λίμνη Φόλσομ όταν διέκρινε από μακριά κάτι να έρχεται γοργά προς το μέρος της. Και αμέσως η κάμερα άρχισε να γράφει. Ένας κροταλίας, κολυμπώντας σαν επαγγελματίας, φτάνει γοργά στα πλαϊνά του σκάφους. Το φίδι δείχνει αμέσως την πρόθεσή του να ανέβει σε αυτό και οι επιβαίνοντες γελούν με τις αποτυχημένες προσπάθειές του.

Τα γέλια τους ωστόσο μάλλον τους βγήκαν ξινά καθώς η ευχάριστη διάθεση μετατράπηκε σε πανικό όταν το έξυπνο ερπετό πήγε στο πίσω μέρος του σκάφους και ανέβηκε εν τέλει πάνω σε αυτό. Τότε επικράτησε χάος με φωνές να ακούγονται, οι οποίες παρακαλούσαν τον οδηγό να αυξήσει ταχύτητα μέχρι που τα απόνερα του σκάφους απομάκρυναν τον κροταλία προς ευχαρίστηση των τουριστών.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html