Πίτ-μπουλ ''γκρεμίζουν'' την ιδιοκτήτριά τους και δολοφονούν με μανία μια γάτα (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πανελλήνιο – σοκ: Στην φυλακή για ναρκωτικά και ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδας!

Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης ένα γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ στο κινητό βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία και βίντεο που μαρτυρούσαν τον ξυλ...

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Πίτ-μπουλ ''γκρεμίζουν'' την ιδιοκτήτριά τους και δολοφονούν με μανία μια γάτα (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   1:30 π.μ.  |  Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017


Επίθεση από άγρια πιτ-μπουλ δέχτηκε μια γατούλα στην Αγγλία, η οποία βρήκε φρικιαστικό θάνατο. Τα πιτ-μπουλ μάλιστα πάνω στην λύσσα τους να σκοτώσουν την γάτα, ''γκρέμισαν'' την ιδιοκτήτρια η οποία τα πήγαινε βόλτα και τα κρατούσε από το λουρί. 


Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει της οικίας μπροστά στην οποία έγινε το περιστατικό.


Εκεί λοιπόν φαίνεται μια μαύρη γάτα να είναι ξαπλωμένη στην αυλή, και η ιδιοκτήτρια των πιτ-μπουλ να πλησιάζει πηγαίνοντας βόλτα τα σκυλιά. Αυτά, μόλις αντιλαμβάνονται την γάτα αμέσως κάνουν κίνηση καταπάνω της, η οποία αρχικά δεν αντιδρά, προφανώς επειδή ήταν εξοικειωμένη με άλλα ζώα και ανθρώπους και δεν φοβόταν.Δυστυχώς όμως γι αυτήν τα πιτ-μπουλ ήταν πολύ επιθετικά και αμέσως την έμπηξαν τα δόντια μέσα της, ρίχνοντας κάτω την ιδιοκτήτρια η οποία ξαφνιάστηκε από την ορμή που επέδειξαν, μιας και δεν είχε προσέξει από τη αρχή τη γάτα και την κίνηση που έκαναν τα σκυλιά της.

Προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο μάταια όμως, αν και πλέον ήταν ήδη πολύ αργά.

Όταν το βίντεο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως συγκέντρωσε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια.

''Θα μπορούσε εκεί να είναι ένα παιδάκι'' λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος στρέφεται κατά της ιδιοκτήτριας λέγοντας ''δεν μπορούσε να κουμαντάρει ένα σκυλί, οπότε πήρε και δεύτερο'' .

newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...