Οδηγούσε με τα… πόδια για να μπορεί να παίζει στο κινητό (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ένα videogame σε κάνει μεγιστάνα των «fake news»

«Bad News» λέγεται το δωρεάν διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι το οποίο σχεδίασαν ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ για να μας βοηθήσουν...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Οδηγούσε με τα… πόδια για να μπορεί να παίζει στο κινητό (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   12:30 μ.μ.  |  Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Με τα πόδια στο τιμόνι και το κινητό στα χέρια προκειμένου να μπορεί να παίζει εικονίζεται ένας νεαρός σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών στην Κίνα για τον εντοπισμό του.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν φίλο του που το ανέβασε στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα. Ο ίδιος ο ριψοκίνδυνος οδηγός προέβαλε το επιχείρημα πως βρισκόταν σε έναν... άδειο δρόμο.

Στο βίντεο, ο οδηγός φαίνεται να έχει τα πόδια του στο τιμόνι και την ίδια ώρα να παίζει με το κινητό που έχει στα χέρια του. Μάλιστα, συνομιλεί ταυτόχρονα με τον φίλο του που καταγράφει το περιστατικό.

Η ανάρτηση του βίντεο στο διαδίκτυο είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει αστυνομική έρευνα, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν υλικό ωρών από τις εικόνες των καμερών ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τον ανεύθυνο οδηγό.

Η έρευνα απέδωσε καρπούς και το όχημα εντοπίστηκε, ενώ ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η ενέργειά του ήταν παράνομη. Η αστυνομία του απηύθυνε προειδοποίηση, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν και διώξεις, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...