Τρομακτικό βίντεο δείχνει κολυμβητές να προσπαθούν να σωθούν από φάλαινες (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι 8 ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Μιλάμε, φυσικά, για την απώλεια μερικών από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς, με τους οποίους γελάσαμε πολύ και εξακολουθού...

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Τρομακτικό βίντεο δείχνει κολυμβητές να προσπαθούν να σωθούν από φάλαινες (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   3:30 μ.μ.  |  Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Ο φωτογράφος Robin Léveillé κατέγραψε μια πραγματικά τρομαχτική στιγμή στα νερά του Whytecliff Park στο Βανκούβερ του Καναδά. Στο βίντεο διακρίνονται τρεις φάλαινες δολοφόνοι να κολυμπούν με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος δύο κολυμβητών που απολάμβαναν το μπάνιο τους ανυποψίαστοι για την παρέα που είχαν.

Οι δύο άντρες συνειδητοποιούν τι τους πλησιάζει και σπεύδουν να βγουν από το νερό καθώς οι όρκες φτάνουν όλο και πιο κοντά. Τελικά καταφέρνουν να βγουν από το νερό σκαρφαλώνοντας σε βράχια και λίγο πριν μια από τις φάλαινες φτάσει στο σημείο.

Το βίντεο είναι αρκετά αγωνιώδες, αλλά ειδικοί που το μελέτησαν αναφέρουν πως οι φάλαινες δεν φαίνεται πως είχαν αναπτύξει σχηματισμό κυνηγιού και πως μάλλον δεν πλησίαζαν τους ανθρώπους με στόχο να τους κάνουν γεύμα τους.

Το πιθανότερο είναι πως καθώς από τη φύση τους είναι περίεργα ζώα ήθελαν να πλησιάσουν κοντά στους άντρες που ήταν στο νερό για μα αναγνωριστική ματιά. Ωστόσο σημειώνουν πως δεν είναι βέβαιο τι θα ακολουθούσε αν τελικά η συνάντηση γινόταν μέσα στο νερό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robin Léveillé (@robin_leveille) στις

altsantiri.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...