Ίλιγγος: Κόντρες σε «θανατηφόρο» δρόμο (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρομερό: Χορευτές σχημάτισαν με τα σώματά τους τη Μακεδονία! (video)

Πάνω από 1500 Πόντιοι χορευτές στην Έδεσσα σχημάτισαν τη Μακεδονία με τα σώματά τους. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας ...

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ίλιγγος: Κόντρες σε «θανατηφόρο» δρόμο (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   3:30 μ.μ.  |  Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Δολοφονική άγνοια κινδύνου. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η... επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων που νεαροί οδηγοί έκαναν σε δρόμο ο οποίος έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε δύο άτομα από θανατηφόρα τροχαία.

Το σημείο ονομάζεται από τους λάτρεις της ταχύτητας «δρόμος του Evo», από το γνωστό περιοδικό αυτοκινήτου, και αποτελεί μέρος όπου νεαροί δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στην γρήγορη οδήγηση.

Στο παρακάτω βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από το αυτοκίνητο, βλέπουμε το όχημα να κινείται με μέση ταχύτητα 120 χιλιομέτρων την ώρα, σε δρόμο με επικίνδυνες στροφές και τυφλά σημεία.

Στο βίντεο βλέπουμε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες να πετάγονται από την αντίθετη κατεύθυνση και το τροχαίο να αποφεύγεται συχνά την τελευταία στιγμή και μόνο από τύχη.

Στον δρόμο αυτό, τον Φεβρουάριο του 2016 ένα ζευγάρι είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε ένας άλλος λάτρης της ταχύτητας, ενώ ο τοπικός δήμος -το σημείο βρίσκεται στη Βρετανία- αναζητά τρόπους να μειώσει τις δυνατότητες των οδηγών να αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα.


topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...