Λευκός τρόμος: Λευκός καρχαρίας ξεσχίζει καγιάκ - Κλειστές οι παραλίες (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

«Χρυσάφι» μέχρι και η χρήση τουαλέτας στη Μύκονο - Πληρώνουν ένα ευρώ για να μπουν

Η ακρίβεια χτύπησε και τις δημόσιες τουαλέτες του νησιού, καθώς οι τουρίστες είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν ένα ολόκληρο ευρώ για να εξ...

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Λευκός τρόμος: Λευκός καρχαρίας ξεσχίζει καγιάκ - Κλειστές οι παραλίες (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Πώς θα σας φαινόταν, εκεί που κάνετε αμέριμνοι κωπηλασία με το καγιάκ σας κοντά στην παραλία, να δείτε τα δόντια ενός μεγάλου λευκού καρχαρία να αρχίζουν να ροκανίζουν το σκάφος σας;

Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν έμπειρο κωπηλάτη, σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια, όταν μέσα από ένα δάσος από φύκια ξεπήδησε το θηρίο και επιτέθηκε στο καγιά του!

Η επίθεση του ψαριού στο καγιάκ ήταν τόσο άγρια που ο κωπηλάτης βρέθηκε στο νερό, ωστόσο, τελικά η τύχη του χαμογέλασε, καθώς ο καρχαρίας εγκατέλειψε την προσπάθειά του να φάει το καγιάκ και χάθηκε στα βάθη.

Ο κωπηλάτης ανέβηκε στο... μισοφαγωμένο σκάφος του, ειδοποίησε την ακτοφυλακή και επέστρεψε σώος στην ακτή, ενώ οι Αρχές έκλεισαν αμέσως την παραλία, καθώς ο καρχαρίας μπορούσε να επιστρέψει, ενώ την ώρα της επίθεσης στο νερό βρίσκονταν και πολλοί σέρφερ.

Αυτό που ανησυχεί τις αρχές είναι ότι στις παραλίες της Καλιφόρνια εμφανίζονται πλέον όλο και περισσότεροι λευκοί καρχαρίες το τελευταίο διάστημα.


topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...