Ανθρώπινη αλυσίδα με ογδόντα άτομα για τη διάσωση λουόμενων που κινδύνευαν (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ανθρώπινη αλυσίδα με ογδόντα άτομα για τη διάσωση λουόμενων που κινδύνευαν (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 π.μ.  |  Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν περίπου ογδόντα λουόμενοι σε παραλία της Φλόριντα, για να σώσουν μια οικογένειά που είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση παρασυρμένη από τα ισχυρά ρεύματα.

Η Roberta Ursey και η οικογένειά της βρίσκονταν στην παραλία το Σάββατο, όταν άκουσε τους γιους της να φωνάζουν σε βοήθεια.

Η Jessica Simmons και ο σύζυγός της έσπευσαν να βοηθήσουν, καλώντας και άλλους λουόμενους να πιαστούν χέρι με χέρι προκειμένου να φτάσουν τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση.

Η μητέρα της Ursey, που ήταν μεταξύ εκείνων που παγιδεύτηκαν στα ρεύματα, υπέστη καρδιακή προσβολή και παραμένει στο νοσοκομείο.

«Το να βλέπεις ανθρώπους διάφορων φυλών και φύλων να κινητοποιούνται για να βοηθήσουν αγνώστους είναι εκπληκτικό. Άνθρωποι που δεν γνωρίζονταν καθόλου ήρθαν χέρι με χέρι, στη σειρά, μέσα στο νερό, για να τους φτάσουν» έγραψε η Simmons σε ανάρτησή της στα social media.

Η 38χρονη Rosalind Beckton βρισκόταν στην παραλία με τον 12χρονο γιο της και είδε το περιστατικό. «Πολλοί γενναίοι πολίτες ρίσκαραν την ασφάλεια και τη ζωή τους για να φτιάξουν αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα. Ήταν εκπληκτικό και ανακουφιστικό να το βλέπεις» σχολίασε.

«Είμαι τόσο ευγνώμων… Αυτοί οι άνθρωποι ήταν άγγελοι που βρέθηκαν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Τους χρωστώ τη ζωή τη δική μου και της οικογένειάς μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είμαστε τώρα εδώ» δήλωσε η Ursey, που διασώθηκε χάρη στην καλοσύνη των ξένων.



newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html