Μια ομάδα φοιτητών, ανακυκλώνει μαχητικά αεροσκάφη και τα κάνει... μπρελόκ! Δείτε το πρωτότυπο πρότζεκτ (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μια ομάδα φοιτητών, ανακυκλώνει μαχητικά αεροσκάφη και τα κάνει... μπρελόκ! Δείτε το πρωτότυπο πρότζεκτ (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   3:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Αναβαθμιστική Ανακύκλωση Πτερυγίων από Κινητήρες Μαχητικών Αεροσκαφών, έτσι τιτλοφορείται η επιχειρηματική προσπάθεια μιας ομάδας νεαρών φοιτητών από την...Ελλάδα. 

Παίρνουν πτερύγια από κινητήρες ελληνικών μαχητικών και μέσω χάραξης με laser και μηχανουργικής κατεργασίας, τα μετασχηματίζουν σε όμορφα μπρελόκ, πρακτικά ανοιχτήρια για μπύρες και διακοσμητικά γραφείου.

Τα πτερύγια είναι φτιαγμένα από υπερκράματα Τιτανίου με τεράστια αντοχή και κουβαλούν ιστορίες από πραγματικές αποστολές, πτήσεις και αναχαιτήσεις πάνω από το Αιγαίο.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν μια μέρα, ένα από τα μέλη της ομάδας, ναυτικός και φοιτητής στους Ναυπηγούς του ΕΜΠ, βρισκόταν με τον πατέρα του, που είναι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, μέσα σε μια ελληνική αεροπορική βάση. Εκεί, παραμερισμένα σε μια μεριά, βρισκόντουσαν άχρηστα υλικά τα οποία έμοιαζαν με παλιοσίδερα. Ο Βασίλης που είναι και ο ιδρυτής του Project, γνωρίζοντας από τον πατέρα του τις ιστορίες που κουβαλούσαν αυτά τα κομμάτια, και αναγνωρίζοντας ως ναυπηγός την μεγάλη αντικειμενική αξία που είχαν ως μέταλλα, θεώρησε πως το τέλος που τα περίμενε ήταν πολύ άδοξο και στενάχωρο.

Αφού αποχαρακτηρίστηκαν από στρατιωτικό υλικό, η ομάδα της Jetk. τα αγόρασε και αποφάσισε να τα μετασχηματίσει σε κάτι όμορφο και χρήσιμο που θα μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά και να μας εμπνέει με το ένδοξο παρελθόν του.

Η καμπάνια τους ανέβηκε στο Indiegogo (https://igg.me/at/jetk) πριν από λίγες μόνο ώρες και το βίντεο της είναι φανταστικό…"


tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html