Τα γούστα της Καινούργιου στην Κύπρο, οι σαμπάνιες και ο Πρίαμος (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Τα γούστα της Καινούργιου στην Κύπρο, οι σαμπάνιες και ο Πρίαμος (video)

Κατηγορία Lifestyle στις   2:20 μ.μ.  |  Κυριακή 16 Ιουλίου 2017


Στο νησί της Αφροδίτης «έσκασε» χθες το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε την Κύπρο ώστε να συναντήσει την φίλη της Ελεάνα Νικολάου. Μαζί με παρέα επισκέφτηκαν πρώτα παραλιακό μπαράκι της πόλης ενώ στην συνέχεια συνέχισαν σε παραλιακό club λίγο παρακάτω. 

Η ίδια μάλλον είναι τρελά καψουρεμένη αφού κατά την διάρκεια της μετακινήσής τους παρέα με την φίλη της έδωσε πόνο με το τραγούδι του Νίκου Βέρτη «Πότε θα σε δω;» Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η Κατερίνα είναι στα πάνω της, είναι στα ωραία της. 

Μάλιστα όπως μαθαίνω τα γούστα της συγκεκριμένης παρέας είναι ακριβά αφού έπιναν σαμπάνιες. Μάλιστα στο παρεάκι ήταν και η ραδιοφωνική παραγωγός Χαριτίνη Ηλιάδου. Όσο για τον Πρίαμο; Μάλλον «έφαγε» πόρτα από την παρουσιάστρια αφού δεν της άρεσε το γεγονός των αναφορών του στην ίδια. 

Φυσικά ο πρώην παίκτης του «Survivor» χθες το βράδυ βρισκόταν στην πρωτεύουσα καθώς έκανε πάρτι για τους φίλους του για να τους ευχαριστήσει για την στήριξη που του έδειξαν όσο καιρό βρισκόταν εντός του παιχνιδιού. Βρε λέτε να συναντηθούν τελικά;



nassos blog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html