Ιδιοκτήτης σπιτιού έσπρωξε ενοικιάστρια από τις σκάλες, τραυματίζοντάς τη σοβαρά (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ιδιοκτήτης σπιτιού έσπρωξε ενοικιάστρια από τις σκάλες, τραυματίζοντάς τη σοβαρά (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   12:00 μ.μ.  |  Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ένα σοβαρό περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ένα μέλος μιας παρέας που είχε επισκεφτεί το Άμστερνταμ για διακοπές και επέλεξε να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Ο ανυπόμονος ιδιοκτήτης του σπιτιού εξοργίστηκε με το γεγονός πως η παρέα, ενώ έπρεπε να κάνει τσεκ άουτ στις 11:00 το πρωί, δεν το έπραξε. Η ώρα ήταν 13:00 και εκείνοι ήταν ακόμα στο διαμέρισμα. Τότε άρχισε να πετάει τα πράγματα των τουριστών από τη Νότιο Αφρική από τις σκάλες ενώ προχώρησε ακόμα περισσότερο, φτάνοντας στο σημείο της σωματικής βίας.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο φωτογράφος και visual artist, Muholi Zanele, ο έξαλλος ιδιοκτήτης έσπρωξε μία κοπέλα από τις σκάλες με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει με σφοδρότητα και να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Η νεαρή έμεινε αναίσθητη στο δάπεδο, ενώ πανικός προκλήθηκε στους φίλους της αλλά και στον ίδιο τον άνδρα που την έσπρωξε, ο οποίος όταν συνειδητοποίησε τι έκανε άρχισε να φωνάζει για ένα ασθενοφόρο.

Η Siba Nkumbi κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά εσωτερικά τραύματα και μώλωπες. Η παρέα σκέφτεται να κάνει μήνυση στον ιδιοκτήτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Προσοχή, οι σκηνές που ακολουθούν είναι σκληρές...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zanele Muholi (@muholizanele) στις

newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html