Απίστευτο! Aρθρωτό λεωφορείο κόβεται στη μέση ενώ εκτελεί δρομολόγιο! (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Με μεγαλοπρέπεια η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πλατανόρεμα Νεάπολης (Δείτε φωτο)

  Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα το πρωί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου  στο Πλατανόρε...

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Απίστευτο! Aρθρωτό λεωφορείο κόβεται στη μέση ενώ εκτελεί δρομολόγιο! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   5:00 π.μ.  |  Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Οι επιβάτες ενός αρθρωτού λεωφορείου πήγαιναν κανονικά στη δουλειά τους, πριν λίγες μέρες στην Palhoca της νότιας Βραζιλίας.

Το λεωφορείο φαίνεται να είχε μόλις ξεκινήσει από στάση όταν, ξαφνικά, όσοι στέκονταν κοντά στην άρθρωση, στο κέντρο του θαλάμου, άκουσαν ένα δυνατό, στριγγό θόρυβο και δευτερόλεπτα μετά το λεωφορείο κόπηκε στα δύο.

Το εμπρός μισό συνέχισε την πορεία του, ενώ το πίσω μισό έγειρε προς εμπρός, βρήκε στην άσφαλτο και η τριβή το σταμάτησε γρήγορα. Έτσι οι επιβάτες που βρίσκονταν κοντά στο άνοιγμα –και ευτυχώς απέφυγαν τα θραύσματα– μπόρεσαν να βγουν από την πίσω πόρτα του λεωφορείου.

Το καυτό ερώτημα είναι: τι ώθησε τον επιβάτη να τραβήξει βίντεο με το κινητό του και να απαθανατίσει τελικά την τρομακτική σκηνή; Βλέπουμε μάλιστα και μια δεύτερη επιβάτιδα να παίρνει βίντεο με το κινητό, χωρίς προφανή λόγο.

Τέλος, είναι εκπληκτικό και το πόσο ψύχραιμοι μένουν οι επιβάτες. Φαίνεται πως η φτωχολογιά στη Βραζιλία τα έχει δει όλα και τίποτε πλέον δεν της κάνει εντύπωση…


drive.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...