Απίθανη διάσωση εργάτη από φλεγόμενο κτίριο με γερανό (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ένα videogame σε κάνει μεγιστάνα των «fake news»

«Bad News» λέγεται το δωρεάν διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι το οποίο σχεδίασαν ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ για να μας βοηθήσουν...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Απίθανη διάσωση εργάτη από φλεγόμενο κτίριο με γερανό (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   3:30 π.μ.  |  Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017


Η ταχύτητα με την οποία βρήκε λύση ένας χειριστής γερανού στην πόλη Rødovre της Δανίας έσωσε τη ζωή ενός συναδέλφου του.

Ο John Pederson εργαζόταν στην ταράτσα εξαώροφου κτιρίου, όταν το κτίριο δίπλα σε αυτό στο οποίο εργαζόταν τυλίχτηκε ολόκληρο στις φλόγες. Το αποτέλεσμα, όπως περιγράφει η ιστοσελίδα RT, ήταν να εγκλωβιστεί και εκείνος στο σημείο που βρισκόταν. Καθώς οι φλόγες εξαπλώνονταν και πυκνός καπνός κάλυπτε τα πάντα, ο χειριστής του γερανού άκουσε τις φωνές του συναδέλφου του.

Τότε ο Pederson οδήγησε τον γάντζο του γερανού προς το σημείο που βρισκόταν ο εργάτης, με τη βοήθεια άλλων συναδέλφων του που τον καθοδηγούσαν μέσα στον καπνό. Όταν ο γάντζος έφτασε αρκετά κοντά του, ο άνδρας πιάστηκε πάνω του. Και με αυτόν τον τρόπο έφτασε στο έδαφος με ασφάλεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο εργάτες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο ενώ η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που ο καπνός ήταν ορατός από χιλιόμετρα μακριά.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...