Απίστευτο ξύλο σε τηλεοπτική εκπομπή στον Λίβανο (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέτρες στην χολή: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Οι πέτρες στην χολή (χολόλιθοι) είναι επί της ουσίας υπολείμματα πεπτικών υγρών που σκληραίνουν και μπορεί να πάρουν την μορφή μικρών ογ...

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Απίστευτο ξύλο σε τηλεοπτική εκπομπή στον Λίβανο (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   12:30 π.μ.  |  Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο κακός χαμός έγινε σε ένα τηλεοπτικό πάνελ στον Λίβανο όταν οι καλεσμένοι πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή μία συζήτηση για το Ισλαμικό Κράτος τη Συρία και τον Μπαράρ Αλ Άσαντ.

Ο υποστηρικτής του καθεστώτος Άσαντ και πρώην βουλευτής Ahmad Shalash ήταν στο ίδιο πάνελ με τον Σουνίτη ισλαμιστή ηγέτη Bilal Daqmaq και, όπως ήταν αναμενόμενο, σύντομα τα αίματα άναψαν.

Η παρουσιαστής της εκπομπής ξεκίνησε τη συζήτηση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στον Shalash για τον χαμό της οικογένειάς του. Στη συνέχεια ρώτησε τον Daqmaq αν θα ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να συλλυπηθεί τον Σύρο υποστηρικτή του Άσαντ, γεγονός που πυροδότησε την ένταση.

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στον συριακό λαό για οποιονδήποτε σκοτώνεται», απάντησε ο Σουνίτης ισλαμιστής, πριν ο Shalash τον διακόψει λέγοντάς του «αδελφέ, σε ρώτησε κάτι ευθέως: Εκφράζεις τα συλλυπητήριά σου ή όχι;»

«Δεν είναι δική σου δουλειά», απάντησε ο Daqmaq, γεγονός που εξόργισε τον Shalash.


altsantiri.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...