Τι λες τώρα; Ινδοί χωρικοί τραβούν μια… ολόκληρη κατσίκα από το στόμα ενός πύθωνα (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι 8 ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Μιλάμε, φυσικά, για την απώλεια μερικών από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς, με τους οποίους γελάσαμε πολύ και εξακολουθού...

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Τι λες τώρα; Ινδοί χωρικοί τραβούν μια… ολόκληρη κατσίκα από το στόμα ενός πύθωνα (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   7:30 π.μ.  |  Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017


Τη σοκαριστική στιγμή που δασοφύλακες στην Ινδία τράβηξαν μια κατσίκα από το στόμα ενός ζωντανού πύθωνα μήκους 4,5 μέτρων κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Δεκάδες κάτοικοι του Τζαϊτπούρ της κεντρικής πολιτείας Μάντια Πραντές έσπευσαν να βοηθήσουν όταν, εχθές το απόγευμα, ένας μεγάλος πύθωνας έκανε την εμφάνισή του στο χωριό από το γειτονικό δάσος και άρχισε να καταβροχθίζει την κατσίκα ενός γείτονά τους.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν και οι δασοφύλακες, οι οποίοι ωστόσο έκαναν ώρα να αιχμαλωτίσουν το έρπετο-γίγαντα παρότι το γεμάτο στομάχι του είχε επιβραδύνει τις κινήσεις του. Τελικά κατάφεραν να το ξετρυπώσουν από τον λάκκο που είχε κρυφτεί και να βγάλουν την κατσίκα από το τεράστιο στόμα του, τραβώντας την από τα πόδια.

«Προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατσίκα αλλά όταν τη βγάλαμε από το στόμα του φιδιού ήταν ήδη νεκρή» είπε σε τοπική εφημερίδα ο δασοφύλακας Rawat Tiwari, ο οποίος αποκάλυψε ότι το λαίμαργο φίδι μεταφέρθηκε στην συνέχεια στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερο.makeleio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...