Σοκαριστικό βίντεο: Κοπάδι από σαρκοβόρες όρκες καταδίωξε και κατασπάραξε φάλαινα! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…»

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…» Δεν πίστευαν στα μάτια τους… Πέρασαν κι όλας 18 μήνες ...

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Σοκαριστικό βίντεο: Κοπάδι από σαρκοβόρες όρκες καταδίωξε και κατασπάραξε φάλαινα!

Κατηγορία Διεθνή στις   7:30 π.μ.  |  Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Συγκλονιστικές και εξαιρετικά σπάνιες εικόνες καταγράφηκαν από Ρώσους επιστήμονες και αποτυπώνουν την σκληρότητα, αλλά και το μεγαλείο της φύσης.

Ρώσοι επιστήμονες κατέγραψαν σπάνιες εικόνες που δείχνουν ένα κοπάδι από φάλαινες όρκες να κυνηγά και να σκοτώνει μια φάλαινα 12 μέτρων στην χερσόνησο Kamchatka, στην ανατολική Ρωσία.

Υπάρχουν μόνο 200 περίπου σαρκοβόρες όρκες στην περιοχή, σύμφωνα με το TASS, που μεταφέρει δηλώσεις της βιολόγου Tatiana Ivkovich, ερευνήτρια του πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης.

"Είναι ένα εκπληκτικό γεγονός. Σε όλη τη δουλειά μας, είχαμε δει μία φορά όρκες να τρώνε μια ολόκληρη φάλαινα. Και εδώ είμαστε πλέον, να βλέπουμε ολόκληρο το κυνήγι. Οι όρκες έφαγαν τη φάλαινα, που δεν είναι πολύ μεγάλη, περίπου 12 μέτρα", δήλωσε η επιστήμονας. 

Στο βίντεο, οι όρκες φαίνονται να καταδιώκουν την φάλαινα ούτως ώστε να την εξουθενώσουν, ενώ όταν τα καταφέρνουν φαίνονται πραγματικά κατασπαράζουν την φάλαινα η οποία προσπαθεί εναγωνίως να ξεφύγει, αλλά μάταια. Το αίμα που βγαίνει στην επιφάνεια του νερού δείχνει πως η φάλαινα είναι καταδικασμένη...

Οι επιστήμονες δήλωσαν πως επτά φάλαινες συμμετείχαν από την αρχή στο κυνήγι, με τέσσερις ακόμη να συμμετέχουν αργότερα, ενώ συνέβη κάτι ακόμη σπάνιο, αφού η επιστημονική ομάδα κατάφερε να καταγράψει και τους ήχους που έβγαζαν οι όρκες κατά την διάρκεια του κυνηγιού. 


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...