ΣΟΚ! Τέλη Κυκλοφορίας και σε οχήματα υπό ακινησία: Ποιους αφορούν; « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η νέα ενημέρωση του Instagram που θα σου λύσει τα χέρια! - Σε απαλλάσσει πλέον από τους περίεργους ακόλουθους!

Το Instagram δοκιμάζει ένα «εργαλείο» το οποίο θα διώχνει τους... περίεργους, χωρίς μάλιστα να το μάθουν. Το Instagram συνεχίζει τις προ...

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ! Τέλη Κυκλοφορίας και σε οχήματα υπό ακινησία: Ποιους αφορούν;

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:00 μ.μ.  |  Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Εκτός από το «ότι κινείται φορολογείται», υπάρχει και το...ότι είναι στάσιμο θα φορολογηθεί, σύμφωνα με την Εφορία και το ΥΠΟΙΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Liberal.gr, κάποιος λοιπόν στα τέλη του 2016 παρέδωσε τις πινακίδες τους στην εφορία γιατί δεν μπορούσε όχι μόνο να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και τους αυξημένους φόρους στα καύσιμα, η εφορία έχει βρει τρόπο να πάρει πίσω τουλάχιστον τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.

Εφόσον ο ανωτέρω αποφασίσει τον Ιούλιο του 2017 να πωλήσει το αυτοκίνητο θα πρέπει πρώτα να περάσει από το γκισέ της εφορίας να πάρει πίσω τις πινακίδες και να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017. Καθώς όπως υποστηρίζουν οι εφοριακοί «το αυτοκίνητο πρέπει να ταξινομηθεί».

Ο φορολογούμενος βρίσκεται προ εκπλήξεως και καλείται να πληρώσει πριν τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου τα τέλη. Μάλιστα, εάν το αυτοκίνητο είναι μεγάλου κυβισμού θα καταβληθεί για το διάστημα του πρώτου εξαμήνου φόρος πολυτελείας και ενδεχομένως και τεκμήριο διαβίωσης με την υποβολής της δήλωσης.

Σε μία περίοδο που οι φορολογούμενοι προσπαθούν να περιορίσουν τα έξοδα τους για καθαρά λόγους επιβίωσης, η εφορία έρχεται να πάρει πίσω αυτά που θεωρεί ότι της ανήκουν.

tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...