Ψάρεψε ένα Τεράστιο Ψάρι, αλλά μόλις είδε ΤΙ υπάρχει στο Στόμα του; Έπαθε ΣΟΚ ο άνθρωπος! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…»

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…» Δεν πίστευαν στα μάτια τους… Πέρασαν κι όλας 18 μήνες ...

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ψάρεψε ένα Τεράστιο Ψάρι, αλλά μόλις είδε ΤΙ υπάρχει στο Στόμα του; Έπαθε ΣΟΚ ο άνθρωπος!

Κατηγορία Περίεργα στις   9:00 π.μ.  |  Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ενώ ψάρευε στην λιμνούλα που υπήρχε στην ιδιοκτησία του στο Μιζούρι, ο 22χρονος Monroe MacKinney πήρε την έκπληξη της ζωής του. Όταν έπιασε ένα ψάρι, είδε κάτι παράξενο στο στόμα του. Ευτυχώς, το έβγαλε φωτογραφία και το ανέβασε για να το δούμε.

Στην εικόνα, φαίνεται ένας τυφλοπόντικας να κρύβετε στο στόμα του ψαριού και να κρατιέται με τα χέρια του από τον λαιμό του. Έμοιαζε λες και έβγαινε από μία τρύπα στο χώμα.

Ενώ ψάρευε, ένιωσε επιτέλους ένα τράβηγμα. Όταν πήγε όμως να αφαιρέσει το αγκίστρι από το ψάρι είδε το μικρό θηλαστικό να κρύβεται μέσα στο στόμα του.

Ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει πως βρέθηκε εκεί, παραδέχτηκε πως ήταν ήδη νεκρό όταν το βρήκε. Κάπως όμως είχε τα νύχια του καρφωμένα στον λαιμό του και φαινόταν λες και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει.

Ο MacKinney ανέβασε αμέσως την φωτογραφία αυτή για να δείξει στους φίλους και τους ακόλουθούς του την παράξενη ψαριά του και έγινε viral σε όλες τις ΗΠΑ.


fanpage.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...